mynewspapers.net

Hur tråd infällda taklampor

Hur tråd infällda taklampor


En belysning design för ett rum kan utnyttja flera typer av belysning och armaturer. Skiktning typer av belysning kan tillåta dig att ändra den övergripande atmosfären och stämningen i rummet. Ett stort vardagsrum skulle kunna omfatta infällda lampor som täcker hela taket för att användas som allmän belysning. När de infällda taklampor är installerade, behöver de ett nätaggregat. Kraften från en befintlig strömbrytare är ofta svaret. När du har valt makt leverans platsen, kan du börja ledningar din infällda taklampor.

Instruktioner

• Mät avståndet mellan varje infälld armatur kopplingsdosan i vinden. Skär längder 12-2 icke-metalliska elektrisk kabel motsvarar mätningar plus 18 inches, för ledningar med en dubbla NM wire cutter/strippa.

• Avlägsna kopplingsdosa bifogas infällda armaturer. Tryck på fliken håller locket till kopplingsdosan med tummen och dra locket bort.

• Anslut ena änden av en längd av 12-2 NM genom en knockout på kopplingsdosan, början på den infälld armaturen längst från strömbrytaren. Sätt den andra änden av NM genom en knockout i junction-boxen på nästa bortersta ljuset från bytet. Fortsätt att lägga till NM kabel från en kabelbox till nästa tills du kommer till den närmast växeln armaturen.

• Band 4 till 6 inches från den yttre isolerande slidan på NM kabeln inuti varje infälld armatur kopplingsdosa. Ta bort 3/4-tums av isolering av varje svart och vit tråd från inuti NM kabeln på varje ruta.

• Lämna ledningarna för den infälld armaturen närmast växeln kopplas bort och börja ledningar återstående infällda armaturer.

• Anslut alla svarta kablarna tillsammans inuti varje kopplingsdosa genom att vrida en röd kabel-kontakt på ändarna. Gör samma sak med alla de vita kablarna inuti varje kopplingsdosa.

• Anslut alla bara koppar marken sladdar inuti varje infälld belysning kopplingsdosan till gröna marken tråd, med en annan röd tråd connector. Bara koppar marken ledningarna är del av NM kabeln, medan en grön jordledning är en permanent del av infälld belysning fixtur. Ersätta infälld belysning kopplingsdosa omslag på varje ruta.

• Stäng av kretsbrytaren viktigaste brytaren panelen strömförsörjning befintliga strömbrytaren i rummet.

• Ta bort skruvarna håller väggplattan till befintliga strömbrytaren. Touch ett stift från två stift testare till en tråd ansluten till en skruv på höger sida av växeln och sedan röra den andra stift till metal. Testaren inte ljus, är makt ordentligt frånkopplad. Upprepa testet för resterande tråd ansluten under återstående skruven på höger sida av växeln.

• Ta bort skruvarna från befintliga växeln håller den till rutan switch. Lossa skruvarna på sidan av växeln mässing, ta bort trådarna från under dem och avsätta växeln.

• Tvinnas tråd kontakterna inne om befintliga växel låda, håller de vita kablarna tillsammans och de kala kopparledningar ihop. Dra uppsättningarna av ledningar isär och ta bort skruvarna håller rutan strömbrytare in i väggen. Dra försiktigt rutan switch från väggen för att undvika att skada alla befintliga ledningar. Om rutan är spikade i, Lägg en bit av trä eller kraftig skruvmejsel inne i lådan. Slå på trä eller skruvmejsel med en hammare för att knacka rutan från naglarna och dra den från väggen.

• Position den mall som kom med dubbel-gänget "gamla-arbete" rutan över den befintliga hål i väggen. Spåra runt mallen "gamla-arbete" på väggen, och försiktigt klippa längs spårningsraderna med ett Gips såg för att utöka den befintliga switch platsen.

• Sätt en avsluta av NM kabel i infällda bostäder junction-boxen närmast växeln. Upprepa den tråd som strippa och tråd anslutningar som i steg 4 och steg 6. Dra kabeln över vinden, ner genom väggen och ut den växla läget.

• Sätt in den befintliga ledningar och den nya NM kabeln från infällda lamporna genom knockouts i rutan dubbel-gänget "gamla-arbete" switch. Tryck rutan i väggen och vrid skruvarna på rutan "gamla-arbete", klämma fast den i väggen.

• Band nya NM kabeln från infällda lamporna inuti rutan dubbel-gänget switch som i steg 4. Gör två svart fläta kablarna genom att skära två sex-tums längder av 12-gauge solid svart THHN elektrisk tråd, och strippning 3/4-tums av isolering från båda ändar av båda 6-tums ledningar.

• Att vrida en röd kabel-kontakt på black power kabeln att ansluta den till båda 6-tums flätor. Ström kabeln ansluter tillbaka till effektbrytaren på panelen huvudsakliga breaker.

• Anslut alla vita kablarna tillsammans inne i nya dubbel-gänget växel lådan genom att vrida en röd kabel-kontakt på alla tre kablar. Upprepa anslutningen för alla tre nakna kopparledningar.

• Linda svart pigtail kabeln runt botten mässing skruven på höger sida av den ursprungliga switchen. Linda den svarta kabeln från ursprungliga fixturen runt top mässing skruven på höger sida av växeln och dra åt skruvarna. Upprepa anslutningarna för den återstående pigtail och den svarta kabeln från infällda lamporna med en ny, enkelpolig strömbrytare.

• Skjut alla ledningar i rutan dubbel-gänget switch. Bifoga två lätta växlar till toppen och botten av lådan med skruvar som medföljer växlarna. Täcka växlar och switchbox med en dubbel-switch väggplatta.

• Aktivera kretsbrytaren inuti panelen huvudsakliga breaker att leverera ström till den ursprungliga fixturen och infällda lamporna.