mynewspapers.net

Hur tråd Honeywell RTH7500 termostater

Hur tråd Honeywell RTH7500 termostater


Honeywell RTH7500 termostater är utformade för att passa en mängd värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC) program. Du får också de extra fördelarna med ökad effektivitet och komfort från termostatens digitala programmerbara funktioner. Honeywell RTH7500 termostater är lätt fast med en liten skruvmejsel och grundläggande information om din VVS-system.

Instruktioner

• Stäng av elen till din utrustning (som en panna, panna eller luftkonditionering) på din elektriska service panel.

• Se din utrustning Installationsinstruktioner för rätt låg spänning termostat ledningar kraven och terminaler. Varje del av utrustningen kan ha olika termostat krav och kopplingsscheman.

• Match utrustning brev terminaler till motsvarande Honeywell RTH7500 brev terminaler. Lita inte på tråd färger. Normalt "Y" på en konventionell tvingade-air ugn med luftkonditionering motsvarar en Y på termostaten men förbinds av blå tråd, inte den gula sladden.

• Märk varje termostat tråd på termostat plats med lämplig terminal brev beteckningen med etiketterna försedda med Honeywell RTH7500. Följande representerar ett typiskt tvingade-uppvärmning och luftkonditionering system: röda termostat kabeln ansluts till "R" terminalen på RTH7500; den vita kabeln ansluts till "W" terminalen; den gröna kabeln ansluts till "G" terminal; och den blå kabeln ansluts till "Y" terminal. Hänvisa till din utrustning Installationsinstruktioner, som systemet kan variera.

• Band 1/4 tum av isolering från varje tråd med wire strippor.

• Match varje märkta tråd på samma skrivelsen om Honeywell RTH7500 termostaten.

• Anslut trådarna en i taget genom att lossa termostaten skruv terminal, infoga tråd och dra åt skruven. Säkerställa en tät anslutning med en liten bogserbåt.