mynewspapers.net

Hur tråd fönster strömbrytare

Hur tråd fönster strömbrytare


Power windows är ett praktiskt tillbehör och har länge ersatt manuell vev windows. Dock kan växeln som styr fönstret fel på grund av användning över tiden. Detta gör fönstret värdelös eftersom den inte kan flyttas för hand. Kabeldragning för nya fönster strömbrytare är så enkelt som att byta en glödlampa. När byts ut, garanterar den nya växeln smidig drift år framöver.

Instruktioner

• Parkera fordonet i "Neutral" och ägna åt parkeringsbromsen. Koppla ur batteriet genom att skruva loss terminalen med spade ansikte skruvmejsel. Dra försiktigt terminaler av en i taget med tången.

• Infoga spade ansikte skruvmejsel under ramen för växeln funktionsstörning och lyfta försiktigt uppåt. En mjuk trasa under skruvmejseln för att förhindra repor på dörrpanelen. När helt bort från dörren, växeln kommer att vara gratis och tråd grepp håller kablarna som ansluter till fönstret motorn kommer att exponeras.

• Håll tråd greppet av växeln fast med bara fingrar och dra försiktigt bort den gamla växeln. Var noga med att komma ihåg ordningen där trådarna fästes. Återanslut tråd greppet att växeln ersättning genom att fästa trådarna i ordning.

• Återanslut batteriet och slår på fordonet.

• Testa växeln genom att flytta fönstret upp och ner minst 20 gånger innan du kopplar in växeln tillbaka i sin sockel. Om det finns någon rök eller värme kommer från trådarna, stänga av fordonet, koppla bort batteriet och kontrollera anslutningarna.

• Placera den nya växeln tillbaka inuti ramen switch och tryck den försiktigt i dörren panel uttaget att låsa den på plats.