mynewspapers.net

Hur tråd ett fyra-tråd telefonjack

Hur tråd ett fyra-tråd telefonjack


Endast två telefon trådar används för varje telefonlinje, så ett fyra-tråd telefonjack kan ge service för två rader. Dessa telefonuttag har normalt två portar för att koppla in telefon sladdar. Telefon och dedikerad fax linje är ett alternativ för fyra-tråd telefonjacket. Ordna telefonledningarna i en dual port jack att betjäna behoven i ditt hem.

Instruktioner

• Skiva kabel jackan på utsidan av en inkommande telefonlinje på längden med en mattkniv. Göra en 10-tums skåra i kabeln och skära bort alla 10 tum av jackan till fri ledningarna inom. En fyra-tråd telefonlinje har gamla vanliga röda, gröna, svarta och gula ledningarna. Nyare rader kan ha åtta sladdar.

• Separat rätt fyra färgade kablarna från nyare telefonlinjer för anslutning till uttaget. Primära fyra kablar anslutna till telefon-gränssnittet av telebolaget är orange med vit, vit med orange, blå med vit och vit med blå. Bunta ihop de andra fyra ledningarna tillsammans och säkra dem med en twist slips att hålla dem förutom ledningarna ska användas på den fyra-tråd jack.

• Skär en 5-tums längd från var och en av de fyra kablarna. Strip ena änden av varje klipp längd med avbitare att avslöja 3/4 tum bare tråd. Band i andra änden för att exponera 1/2 tums bare tråd. Band i ändarna fyra inkommande telefon sladdar att exponera 1/2 tums bare tråd också.

• Lossa de fyra terminalerna inuti domkraften bostäder. Linda fyra inkommande telefonlinjer runt uttagen märkta med de första bokstäverna i de gamla telefon tråd färgerna--R, G, B och Y. Anslut gamla färg ledningar till motsvarande färgade terminal tråd.

• Kabel de nya färgerna till uttag märkt med de äldre färgkoderna vid behov. Linda den vita kabeln med blå märken runt G terminal. Sätta den blå kabeln med vita märken på R terminal. Sätta den vita kabeln med orange markeringar runt terminal B, och orange kabeln med vita märken på Y terminal. Wrap nakna kabeln helt runt terminalen med medurs svängar.

• Anslut kort tråd längderna till terminalerna. Behålla färgkoder för att underlätta identifiering. Linda i ändarna med 1/2 tum av exponerade tråd runt terminalerna. Dra åt varje terminal med en stjärnskruvmejsel.

• Anslut de andra ändarna av de korta till jack portar. Använda kablar från R och G terminal för hamnar och trådarna från B och Y terminalerna för andra. Tryck 3/4-tums exponerade kablar i de två hålen på baksidan av jack kontakt som är i centrum. Tryck trådarna alla sätt i och böj dem i två centrala tråd kanalerna där telefonen kopplar in.

• Tryck jack uttagen i uttaget koppar med öppningar ut för att ta emot telefon pluggar. Försiktigt tryck uttaget bostäder under terminal plattan och dra åt skruven anläggning med en stjärnskruvmejsel. Koppla in en telefon eller fax maskin och testa raderna.