mynewspapers.net

Hur tråd en rocker strömbrytare

Hur tråd en rocker strömbrytare


Rocker växlar används ofta i låg spänning likström (DC) applikationer. De är små, kommer i en mängd olika stilar och är lätta att installera i program som bilstereo. Kabeldragning för en rocker switch innebär endast ett par minuters arbete och är lätt att göra med några grundläggande verktyg.

Instruktioner

• Identifiera din kraftkälla och elektrisk anordning. Detta kan vara så enkelt som ett batteri (strömkälla) och ljus (elektrisk anordning). I själva verket används rocker växlar ofta för att styra lampor. Tillägg körning ljus för en bil är ett utmärkt exempel på ett program av detta slag.

• Fäst den negativa ledningar till din elektriska enhet. Vid en körning ljus, kommer det att finnas två terminaler på ljuset, en märkt "+" (positiv) och den andra "-" (negativ). Remsor i slutet av en tråd och koppla den till den negativa terminalen av ljuset. Kör kabeln till den negativa terminalen av din kraftkälla (batteriet), remsor i slutet och fästa den.

• Fäst den positiva ledningar till din elektriska enhet. Fäst en tråd till den positiva Polen på ditt ljus, sedan köra den till rocker switch. Remsor i slutet av kabeln och koppla den till en av slutet terminaler. Beroende på utformningen av då vippknappens, kan du behöva löda sladden till terminalen. Nu köra en tråd från centrum terminalen då vippknappens till batteriet. Din rocker kommer att inrättas för en enkel "on/off" funktion.