mynewspapers.net

Hur tråd en lyktstolpe med en fotosensor

Hur tråd en lyktstolpe med en fotosensor


Foto sensorer kan din lyktstolpe att verka från damm till gryningen. En majoritet av lyktstolpar är färdigkopplade med foto sensorer redan installerat. Foto sensorns kablar beroende på tillverkaren av lyktstolpe, och inkluderar två svarta kablarna eller en svart och röd tråd. Fotosensor används för att avbryta leverans strömkretsen, på samma sätt som en strömbrytare på väggen.

Instruktioner

• Stäng av elen till lampa post kretsen genom att stänga av brytaren på den elektriska panelen.

• Tråd strömförsörjningen till lyktstolpe. På lampan post bas, Anslut den svarta kabeln från en lyktstolpe till den svarta kabeln från nätet genom att vrida en orange kabel-kontakt på båda trådarna. Anslut de vita kablarna tillsammans med en orange kabel-kontakt och Anslut den gröna ledningen till den kala koppartråden med en orange kabel-kontakt. Power leverans trådarna ansluta till panelen breaker i strukturen och leverera el till lyktstolpe.

• Tråd armaturen till lyktstolpe. På toppen av en lyktstolpe, Anslut den vita kabeln från armaturen till den vita kabeln från lyktstolpe genom att vrida en orange kabel-kontakt på båda trådarna. Anslut två gröna trådarna tillsammans med en orange kabel-kontakt. Anslut kabeln leder från foto sensorn inuti lampan post till den svarta kabeln på armaturen med en orange kabel-kontakt. Anslut armaturen till lyktstolpe enligt tillverkarens anvisningar.

• Vrid el till lampa post kretsen genom att aktivera brytaren på den elektriska panelen.