mynewspapers.net

Hur tråd en 240 V kommersiella frysEn kommersiell frys är en kraftig elektrisk apparat som ska koppla in i en 240-volts eller dubbla pole kärl. Installera en 240-volts kärl innebär att lägga till en dubbel pol brytare i den elektriska panelen och ledningar kretsbrytaren till en 240-volts kärl monterad bredvid frysen. Kabeldragning för en dubbel pol krets är inte en komplicerad uppgift, men kunskaper om elektriska koder, erfarenhet och utbildning behövs för att kunna utföra uppgiften ordentligt.

Instruktioner

• Stäng av huvudsakliga kretsbrytaren inuti den elektriska panelen genom att lokalisera huvudsakliga kretsbrytaren och nonchalansen dess switch till sitt "Off" läge. Slå på lampor och apparater i ditt hem att se till att det finns ingen mer makt. Om du stängt av huvudsakliga kretsbrytaren, bör ingen av apparater eller lampor fungera. Skruva loss omslaget till den elektriska panelen. Anslut en dubbel pol brytare till en tom plats i panelen styrelsen.

• Ta bort frontplåten av en dubbel pol fristående kärl (tre wire). Skruva loss kärlet från rutan kärl. Montera rutan kärl på väggen bredvid frysen, skruvarna levereras med kärlet. SLIP ena änden av en elektrisk tre-ledarkabel genom öppningen ovanpå rutan kärl. dra ner kabeln från inuti rutan av ca 6 inches.

• Ta bort 4 inches från toppen av den elektriska kabeln ytterhölje med diagonal tång. Remsor av 1/2 tum från isoleringen på spetsen av tre inre trådarna med en wire strippa. Att hålla kärlet och lossa mässing terminal skruvarna på vardera sidan av kärlet. Lossa gröna terminal vid basen av kärlet.

• Linda ett band av svart eltejp runt den vita kabeln att indikera att det är levande. Koppla varje tråd på elektriska kabel medsols till dess motsvarande terminal skruven på kärlet enligt efter ordningen: vit tråd (varmt) till en Mässingstråd terminal skruv, svart (varmt) till en annan terminal mässing skruven på andra sidan av kärlet, och bare eller grön tråd (mark) på gröna terminal skruven. Dra åt varje skruv för att säkra varje anslutning.

• Kör den elektriska kabeln till den elektriska panelen. Ta bort 12 inches från kabelns hölje i slutet av kabeln, med diagonal tång. Sprida kablar; avleda den svarta kabeln och vit tråd till terminal skruvarna på den yttre änden av dubbel pol brytare. Avleda den gröna eller bare wire till en terminal skruv på marken bar. Ta bort 1/2 tum plast isolering från spetsen på varje tråd. Genom att vrida de två terminal skruvarna på den yttre änden av brytaren moturs för att lossa båda skruvar.

• Linda ett band av svart eltejp runt den vita kabeln att indikera att det är en live wire. Sätt spetsen på jordledaren i kortplatsen under terminal skruven på marken bar. Sätt den vita kabeln i kortplatsen under terminal skruven på den yttre änden av kretsbrytaren. Sätt spetsen på den svarta kabeln i kortplatsen under nästa terminal skruven på kretsbrytaren.

• Dra åt varje terminal skruv för att säkra varje anslutning. Ersätt omslaget till den elektriska panelen och slå på den huvudsakliga kretsbrytaren. Testa den nyinstallerade behållaren genom att koppla in 240-volts frysen.