mynewspapers.net

Hur tråd Crimp bilstereo

Hur tråd Crimp bilstereo


Om förlängning högtalare kablar eller remote förstärkare turn-on ledningar eller göra grundläggande sele anslutningar bakom en ny stereo, en crimp tool är absolut nödvändigt. Också bör känd som ett verktyg för Klein (från de främsta tillverkaren av dessa verktyg), denna kombination strippa/VECKARE vara det första verktyget i någon bil stereo installerarens arsenal. Kombinerat med ett sortiment av olika mätare av rumpa kontakter, kan en hel del installationsuppgifter slutföras snabbt.

Instruktioner

• Band 1/4 tum av isolering från kabeln med stripping portion av verktyget Klein. Skjut butt-kontakten på lämpliga mätare över bare tråd, se till att kragen butt Connector glider över den tråd jacka helt. Detta säkerställer att kabeln sitter helt i metall infoga i kontakten.

• Hand-twist bare tråd hårt att undvika herrelösa ledningar. Håll Klein verktyg i ena handen och tråd/butt connector i den andra. Se till att kontakten sitter i hack i VECKARE.

• Pressa verktyget Klein bestämt, att säkerställa att en solid "bita" har gjorts i kontakten. Ge kontakten ett tillräckligt fasta ryck att säkerställa en bra anslutning. Upprepa för den motsatta änden av anslutningen.