mynewspapers.net

Hur tråd Auto talare

Hur tråd Auto talare


Om du uppgraderar ditt fordons högtalare till bättre följa din anpassade ljudsystem eller du ersätter en blåst fabriken högtalare, ett avgörande steg för att installera nya högtalare ledningar nya högtalarna till din stereoanläggning. Högtalarna kräver två separata ledningar, en positiv och en negativ, att fungera. Dessa kablar Anslut högtalarnas inre kretsar med din stereo högtalare. Kabeldragning för högtalare är en enkel process som tar några minuter att slutföra.

Instruktioner

• Band 1/2 tum från slutet av både positiva och negativa sidorna av talaren tråd med wire strippor.

• Fäst den positiva sidan av högtalarkabeln, vanligtvis markerade med en röd remsa, till den positiva Polen på högtalaren. Bifoga den negativa (svarta) sidan av högtalarkabeln till den negativa terminalen på högtalaren.

• Kör kabeln antingen till din förstärkare eller huvudenheten. Klippa ledning lämnar cirka tre till fyra inches av överflödig tråd.

• Band 1/2 tum från slutet av varje sida av högtalarkabeln.

• Anslut den positiva sidan av högtalarkabeln till den positiva högtalarkontakten om du ansluter högtalare till en förstärkare eller direkt till positiv tråd på huvudenheten. Ansluta den negativa kabeln till negativa talaren terminal på förstärkaren eller negativ tråd på huvudenheten.