mynewspapers.net

Hur torka våta mattan i en Auto

Hur torka våta mattan i en Auto


Automotive mattan kan bli våt om tätningar runt fönster eller dörrar är felaktig, eller om Fönstren lämnas öppna under ett kraftigt regn. Om vänster untended, våta auto mattan kan bli mögligt och missfärgad. Torkning auto mattan kan vara svårt, särskilt om områden under sätena har blev blött. En kraftfull våt/torr dammsugare kan bidra till att påskynda torkning av mattan, och lämnar bilen öppna hjälper till att påskynda avdunstningen av ackumulerade fukt.

Instruktioner

• Öppna bildörrarna. Om möjligt, ta bort platserna enligt tillverkarens anvisningar. Om inte, skjut sätena tillbaka så långt du kan.

• Vik en gammal, vit handduk i fjärdedelar och börja genomblöt upp vätskan i det blöta området. Slå handduken ofta för att förhindra överföring av vatten från handduken tillbaka på mattan.

• Använd en ny handduk när gammal en har blivit blöt med vätska. Fortsätt tills handdukarna inte längre blötläggnings upp vatten.

• Vakuum vätskan med en kraftfull våt/torr dammsugare inställt på en våt miljö. Använda omsorg att komma under sätena och runt våtutrymmen trim till ta bort så mycket fukt som möjligt.

• Parkera bilen i ett soligt läge med dörrarna öppna. Inaktivera den kupol ljuset. Placera en fläkt för att blåsa över mattan, om möjligt. Låt bilen att sitta med dörrarna öppna för flera timmar eller tills mattan känns torr vid beröring.