mynewspapers.net

Hur tillbringar en Disney maskot en arbetsdag?

Allmän översikt

En Disney maskot är en anställd av Disneys temaparker som klär i en kostym av klassiska Disney karaktär för att roa park beskyddare. Disney Maskotar är särskilt underhållande för barn som tror att de är de faktiska tecken komma till liv. Kraven för en att bli en Disney maskot omfattar en vänlig personlighet, kärlek till barn och en massa bra energi. Potentiella maskotar måste dock också framgångsrikt passera bakgrundskontroller och drogtester.

Typisk arbetsdag

En Disney maskot anländer till jobbet tidigt på morgonen innan parken öppnar officiellt för företag, som vanligen vid 8 på morgonen. Vid ankomsten maskot måste få bosatte sig i för hår och smink om leker delen av en Disney prinsessa eller få monteras i deras dräkt om spelar en karaktär som Mickey Mouse eller Långben. När parken öppnar är maskotar stationerade på olika platser. En hel arbetsdag, vilket är normalt åtta timmar, spenderas underhållande park beskyddare. Uppgifter hör möte och hälsning besökare, poserar för fotografier med beskyddare, skriva autografer för barnen, skapa nya scener från populära Disneyfilmer och roande beskyddare med intryck av tecken.

Andra uppgifter

Arbetsdag tilläggstull på en Disney maskot innefattar att delta i dagliga parader och utför i program, som kräver vinkade till publiken och lite ljus dans. Det är viktigt att maskotar stanna i karaktär under hela arbetsdagen. I själva verket bryta karaktär är ett allvarligt brott som kan leda till att vara sparken från jobbet. Normerna för att bli en Disney maskot är hög med anställda inte tillåtet att ha några upprörande piercingar, mycket synliga tatueringar eller onaturligt färgade hår. Utseendet ska vara hälsosam och tilltalande för familjer med små barn. På lediga dagar, anställda kan närvara parkera gratis, men de är förbjudna från att avslöja sin identitet som maskotar.