mynewspapers.net

Hur till vinna vikt för basket

Hur till vinna vikt för basket


Höjden kan vara den mest åtråvärda egenskaper i basket, men lång och mager spelare tenderar att få knuffade undan när jockeying för position under bågen. Problemet med sammanslagningen högst för basket är att ökad muskel massa kan negativt påverka en spelares skytte form och kan stjäla från spelarens hastighet. Ta på sig uppgiften att gå upp i vikt med ett öga mot att hålla andra färdigheter i toppform.

Instruktioner

• Lägga till hälsosam, proteinrika livsmedel som magert kött och soppor i din kost. Stärkelserika livsmedel som potatis och pasta kan också hjälpa pack på pounds utan att lägga till onödigt fett.

• Ät tre måltider om dagen med mindre måltider och snacks i mellan. Börja dagen med en rejäl frukost och äta fyllningen luncher och middagar, med hälsosamma snacks såsom protein barer och yoghurt mellan varje måltid.

• Lägga till protein shakes till din diet, antingen som mellanmål mellan måltiderna eller en drink på drink efter träning. Vassleprotein är särskilt bra, eftersom det har låg fetthalt och innehåller aminosyror för att hjälpa musklerna återhämta sig från träning.

• Fokus på styrketräning övningar för din övre och nedre kropp lägga till muskelmassa, som hjälper dig att gå upp i vikt och även kommer att gynna dig på basketplanen. Göra ab - och core-stärkande träning, samt, för att hjälpa din kropp stödja vikten du kommer att lägga.