mynewspapers.net

Hur till vända på BlackBerry Curve 8520 Voicemail

Hur till vända på BlackBerry Curve 8520 Voicemail


Blackberry Curve 8520 är en smartphone av Research in Motion. Curve 8520 erbjuder Blackberry Messenger service, text meddelandetjänst, e-post funktioner, surfning, Internet chat program, samt vanlig mobiltelefon funktioner såsom röstkommunikation och telefonsvarare. Telefonsvararen är helt enkelt möjligheten att lämna ett ljudmeddelande för någon när de inte kan svara i telefon. Du kan sedan komma åt meddelandena från din mobiltelefon eller en annan telefon genom att ringa ditt eget telefonnummer. En voice mail funktion är integrerat med operativsystemet Blackberry Curve 8520.

Instruktioner

• Kontrollera att voice mail har konfigurerats med din trådlösa leverantör och att du redan har skapat ett numeriskt lösenord. Varje leverantör är olika, så kanske du vill hänvisa till någon information som du fått av leverantören eller ring närmaste kontor. Som ett exempel, om du vill ställa in röstmeddelanden med AT & T wireless, måste du hålla ned knappen "1" på din Blackberry Curve, vänta på telefonsvararen att bli slagna, och lyssna till instruktionerna för att ställa in ett hälsningsmeddelande och lösenord.

• Kontrollera att din röst e-information läggs till din Blackberry Curve 8520. Klicka på "Skicka" knappen, knappen med en grön bild av en telefonlur under skärmen och till vänster.

• Tryck på "Menu" knappen, knappen precis till höger om knappen Skicka.

• Använd spår madrassera bläddra ner tills ordet "Alternativ" är markerat. Tryck på styrplattan att välja detta alternativ.

• Bläddra ner till Välj "Telefonsvarare". Tryck på track pad att välja detta alternativ.

• Kontrollera om numret till telefonsvararen matchar numret som du fått av din tjänstleverantör. Markera numret och ändra den om det inte gör.

• Kontrollera redan in ett lösenord i lösenordsfältet. Om man inte är, eller det är inte ditt lösenord, markera fältet och ange ditt lösenord.

• Kontrollera röstmeddelanden genom att trycka på Skicka-knappen, följt av Meny-knappen, bläddra till "Ring telefonsvarare" och väljer detta alternativ genom att trycka på styrplattan.