mynewspapers.net

Hur till vända min iPod Touch till en iPhoneApple presenterade först iPhone på den 9 januari 2007 på MacWorld convention i San Francisco, Kalifornien. Sedan dess har det blivit en bästsäljande mobiltelefon i hela världen. IPod Touch infördes som ett alternativ till iPhone, avsedd för musik, program (eller program), bilder och videor men förmodligen utan möjlighet att använda enheten som en telefon. Sedan den första introduktionen av iPod Touch, har apps och metoder utvecklats för att tillåta dig att använda din iPod Touch för att ringa telefonsamtal, att effektivt göra iPod Touch till en iPhone.

Instruktioner

Med hjälp av rad2

• Öppna Apple app Store på din iPod Touch. Hit Sök-knappen och skriv in "Rad2." Du måste betala 60p för att ladda ner programmet till din enhet. Godkänn betalning och väljer att ladda ned appen.

• Öppna programmet rad2. Rad2 tjänsten kostar £6,50 per månad. När du först öppnar programmet till ett konto måste du fylla i dina uppgifter. Programmet kommer att kräva ditt namn, kontaktuppgifter och en betalningsmetod att använda deras tjänst.

• Fastställa det nya telefonnumret rad2 har utfärdats till dig. Rad2 kan du ringa gratis samtal och skicka gratis SMS via en trådlös Internetanslutning. Du kan nu ringa samtal via din iPod Touch med hjälp av en mikrofon headset överallt där du har en trådlös Internetanslutning till enheten.

Med Fring

• Öppna Apple AppStore på din iPod Touch. Sök efter programmet "Fring". Ladda ner det till din enhet gratis.

• Öppna Fring programmet på din iPod Touch. Ange i din kontaktinformation för din röst över Internet protocol (VOIP) tjänst som du använder, till exempel Skype, SIP eller Google Talk. Om du inte har ett konto hos en VOIP-tjänst måste du öppna en från någon av de tjänster som anges ovan.

• Sätt in mikrofonen headsetet i iPod Touch, ringa ett nummer och prata överallt där du har ett trådlöst Internet.

Använda Jalah

• Gå in i Apples AppStore på din iPod Touch och söka efter Jalah ansökan. Ladda ner programmet till din iPod Touch.

• Öppna programmet och ange i nödvändig information för att konfigurera ett Jalah konto. Detta inkluderar fastställa vilka länder du vill ringa samtal från.

• Börja på samtal via din iPod Touch med mikrofon headset till över 200 länder runt om i världen. Kostnaden för att använda Jalah beror på där du ringer för att och hur ofta du använder tjänsten. Du kommer att debiteras på grundval av per minut men du kan också ringa gratis till andra användare som har ett Jalah konto.