mynewspapers.net

Hur till vända en lagring skjul in i ett hus

Hur till vända en lagring skjul in i ett hus


Med levnadskostnaderna ökar från år till år, vänder många människor sig till mindre hus som kostar mycket mindre för att leva i. Ett litet hus storleken på ett skjul är inte mycket annorlunda än ett stort hus, förutom att allt är utrymme orienterade. Självklart måste du överväga storleken på allt innan du installerar den i hemmet.

Instruktioner

• Gå till din lokala planeringen kontoret och kontrollera att ta reda på vilken typ av tillstånd och åtgärder du kan behöva gå igenom innan du börjar några planer. De ger dig en lista över krav för att hjälpa dig genom de juridiska aspekterna av ditt projekt.

• Ta med vatten, avlopp och elektricitet till webbplatsen skjul. Du kommer att behöva anställa lämpliga teknikerna så att avloppsledningar är placerade på rätt djup och vinkel och matas in i en septisk system eller offentliga avlopp.

• Ställ in Boden på en säker grund av en betongplatta eller betongblock. Kontrollera att det finns lämplig klassificering runt Boden att hålla vattnet från vattenpussar runt basen eller under skjulet.

• Utrusta skjulet med VVS för fixturer som en piedestal sjunka, hörn toalett och en liten dusch. Överväga att installera en utanför dusch för att spara utrymme om du bor i ett varmare klimat.

• Installera försäljningsställen och infälld belysning genom att ha en licensierad entreprenör tråd allt. Den faktiska ljus och ansikte plattor få installerat efter väggar och tak är klar. Eftersom ett skjul är så liten, alla elarbeten blir lätt och din entreprenör behöver inte alltför mycket tid att få arbetet gjort.

• Lägga till windows om skjul fönster inte är lämpliga. Ram dem i anslutning till den befintliga ramen av skjul och sedan täta dem väl för att hålla ute fukt. Byta ut skjul dörren för en låsbar dörr som kan vara väderbeständiga om det inte redan.

• Isolera väggar och tak efter montering plast till vattentäta väggar, arbetar runt sedan installerade el och VVS. Täcka plasten i gipsskivor, spackel och måla eller installera träpaneler.

• Lägga ner ett 2,5 cm (1 tum) lager av extruderad styrencellplast och sedan konkret styrelsen ovanpå för att isolera golvet. Skruva ner in i den befintliga golv strukturen. Lägg mattan eller någon annan golvbeläggning du föredrar att avsluta.

• Installera alla armaturer och strömbrytare plattor samt VVS fixtures när färgen har torkat. Slå på brytaren och kontrollera växlarna. Testa kranarna för läckor.

• Lägga till skåp och bänkskivor nära diskhon. Hitta möbler som har flera användningsområden, till exempel en inbyggd soffa som även fungerar som en säng med lådor under för kläder lagring. Montera en platt-TV för underhållning. Lägg till fönsterbehandlingar för privatlivet.