mynewspapers.net

Hur till utsträcka en Oval matbord

Hur till utsträcka en Oval matbord


Det finns många olika typer av oval Matsalsmöblemang. Om du har en som sträcker sig, sedan kommer det förmodligen med en, två eller tre blad extensions. Lära sig att förlänga ditt oval matbord kan vara svårt om du inte har visat det korrekta sättet att göra det. Du kan skada din tabell eller blad om inte görs på rätt sätt, så det är viktigt att veta vad du gör.

Instruktioner

• Titta på ditt matbord att se om det skiljer i mitten. Mest oval matsal uppsättningar börjar runda och sväng sedan in på en oval när den leafs placeras i mitten för att utöka den. Om du inte ser en separation i mitten, kommer inte att tabellen omfatta ett ovalt matbord.

• Lås upp låsen. När du vet att din leaf sträcker sig, får på knä och titta under bordsskivan att se om det finns lås att hålla bordet säkert. De flesta lås finns på varje ände av tabellen i mitten, där den separerar. Du bör kunna glida låsen öppna mycket lätt. Glöm inte att titta i mitten av bordet för att se om det finns en som finns där, alltför.

• Titta under oval bordsskiva för blad om du har en egen lagring tabell. Du kan se dem vikas på mitten eller de kanske bara glider ut när din bordsskiva öppnar upp. Andra kan glida ut i ena änden innan du ens öppna den.

• Öppna oval bordsskiva genom att dra försiktigt på varje sida, från den andra. Se till att du har öppnat tabellen hela vägen för att dra den leafs för att förlänga ditt bord. Du kanske behöver hjälp från någon om tabellen är svårt att dra isär, särskilt om det finns fukt i luften.

• Dra försiktigt din leafs om de förvaras under bordsskivan. Efter du försiktigt bort mängden blad du vill använda för att utöka ditt bord, justera dem bredvid rätt hål och stänga din bordsskiva. Låsa tabellen under när du är klar med att utvidga den.

• Njut av ditt utökade oval matbord!