mynewspapers.net

Hur till: utomhus PVC-struktur för katter

Hur till: utomhus PVC-struktur för katter


Polyvinylklorid (PVC) används som rör för dränering och bygga hundratals olika strukturer. såsom staket, möbler och sällskapsdjur strukturer. Du kan göra en mängd olika strukturer för ditt husdjur att njuta av med hjälp av PVC-rör. Några utomhus PVC struktur idéer för katter är PVC katt träd, en PVC cat tower och PVC staket. Du kan bygga en PVC katt staket så att ditt hus katt till rum gratis utomhus med hjälp av hönsnät och PVC-rör.

Instruktioner

• Använd måttbandet för att mäta hur mycket utrymme du vill ha katt staket att täcka.

• Skär PVC-rör. Om du inte får PVC-rör hyvlades före tid, Använd en såg för att skära rören till din önskad höjd. Rören är tjänsterna för katt staket.

• Förbered dig på att installera PVC inlägg. Använd måttbandet för att placera ett inlägg varje 4 fötter av staket. Gräva en liten mängd smuts ut med handen eller en hand spade.

• Installera inlägg. Lägg PVC inlägg upprätt i grunt hålet som du grävt i steg 3. Använd gummiklubba pund inlägget ca 1 fot i marken. Upprepa detta för alla inlägg.

• Bifoga hönsnät på inlägg. Tryck på hönsnät mot PVC inlägget. Säkra kabeln till toppen, centrum och botten av inlägget med metallblixtlås slips. Använda tång för att trimma någon överflödig metall efter dra banden ordentligt. Upprepa detta för varje PVC inlägg tills området omsluts helt av tråd.