mynewspapers.net

Hur till undervisa utomlands i Storbritannien

Hur till undervisa utomlands i Storbritannien


Om du lär i Storbritannien, kan en utomeuropeiska bokföring verka mycket attraktiv. Undervisning utomlands ger dig chansen att se mer av världen, att bredda ditt klassrum erfarenheter och utöka dina pedagogiska vyer. Oavsett är ditt ämne specialitet, ditt största värde till en utomeuropeiska skola din förmåga att tala och undervisa i engelska. Det är därför språkundervisning tenderar att vara i fokus för utländska placeringar för UK sökande.

Instruktioner

Läxor

• Forskning grundligt delen av världen där du vill undervisa i. Köp en reseguide och läsa igenom. Ta del av eventuella kulturella traditioner som kan ha betydelse på det sätt du klä, utföra själv eller leva ditt liv. Vissa länder, till exempel accepterar inte ansökningar från homosexuella lärare.

• Kontrollera utrikesdepartementet reserekommendationer att se om det finns politiska spänningarna i området du planerar att besöka. Följ länken i avsnittet resurser i denna artikel för att se en aktuell förteckning över de länder och territorier för vilka det utländska kontoret har utfärdat säkerhetsguider.

• Kontakta någon av de många välgörenhetsorganisationer eller kommersiella företag som erbjuder undervisning praktik utomlands. Studera organisationens hemsida och se vilket stöd det ger dig. En organisation som rådet om internationella utbildningsutbyte, innehåller exempelvis utbildning och betalda placeringar, samt rese- och sjukförsäkring.

• Kontrollera dina kvalifikationer är godtagbara för ditt värdland. I Japan, Korea och andra länder behöver du en grundutbildningsprogram grad att landa ett lärarjobb.

• Överväga undervisning engelska för studenter genom brittiska rådets språkassistenter program. Det är ett bra val om du är en infödd engelska talare, men har inte undervisning examen. Du behöver en A-nivå i din värdlandets språk.

• Överväga att ta en TEFL kompetens att undervisa i engelska som främmande språk. TEFL kurser är allmänt erkänt i skolor runt om i världen. En full kurs i TEFL tar sex till åtta veckor att slutföra.

Kontrakt

• Kontakta din värd skola innan du undertecknar ditt kontrakt. Ta reda på så mycket som möjligt om hur det fungerar. Lita på dina instinkter. Om du har tvivel om de omständigheter som befinner du dig, fela på sidan av försiktighet.

• Kontrollera din utlandskontraktet grundligt innan du undertecknar. Kontrollera om du behöver ett arbetstillstånd eller visum. I så fall kommer din destination skola sortera för dig? Se till att du vet den valuta i vilken du kommer att betalas och lokalen skatter som kommer att gälla.

• Kontrollera om huruvida dina värdar ger boende och flyg för dig. Kommer du att kunna ta med din partner eller barn? Fastställa hur mycket ledighet får du och om du kommer att tillåtas att lämna landet under skolan semester. Kolla om ditt kontrakt ger sjukförsäkring och moderskap lämna, skulle behövas.