mynewspapers.net

Hur till undervisa pojkarna respekt för kvinnor

Hur till undervisa pojkarna respekt för kvinnor


Unga pojkar utsätts för en mängd positiva och negativa påverkan varje dag. De bombarderas med bilder från TV, filmer och musikindustrin regelbundet. Pojkar att börja förstå vad manlighet är från dessa bilder och miljön runt dem.. Därför är det viktigt för att börja undervisa pojkarna respekt för kvinnor och flickor i tidig ålder. Föräldrar, lärare, coacher, mentorer och släktingar, både manliga och kvinnliga, alla spela en roll i undervisningen pojkar respekt för kvinnor.

Instruktioner

• Vara en förebild. Pojkarna imitera vad män gör. Om din son, bror, brorson eller student erfarenheter du respektlöshet kvinnor, han kommer att tro detta beteende är acceptabelt och lär dig att behandla kvinnor på samma sätt. Kom ihåg, han alltid tittar på, så lever som du lär. Visa honom att verbalt eller fysiskt missbruka kvinnor och flickor är uteslutet. Visa respektfullt sätt att hantera konflikten som talar eller ta en timeout svalna.

• Lära honom ansvar. En mamma bör vara försiktig med att skämma bort sin son. Lär honom att plocka upp efter sig själv istället för att låta dig göra allt arbete. Tilldela honom sysslor och göra honom ansvarig för pitching i runt huset. En pojke som växer upp tänker att hushållsarbete är "kvinnors arbete" är sannolikt att bära det kvinnofientliga inställningen till sin vuxna relationer.

• Fördömer respektlösa behandling av kvinnor. Undvika att lyssna på musik eller titta på filmer och TV-serier som öppet respektlöshet kvinnor. Predikar respekt för kvinnor medan bopping huvudet på senaste texten förnedrande kvinnor skickar blandade signaler till den unge mannen i ditt liv.

• Kräver respekt. Kvinnor spelar en viktig roll i undervisningen pojkar respekt för kvinnor. Visa din son, brorson, barnbarn eller lillebror som du inte kommer att tolerera att vara disrespected av honom eller någon annan och han kommer att lära sig att respektlöshet kvinnor är oacceptabelt beteende. Å andra sidan, om han ser du tillåter dig själv att vara disrespected av män, skickar det honom budskapet att detta beteende är acceptabelt.

• Ingjuta karaktär i din son. Mödrar är ofta ett barns första lärare. Använd din mor/son tid till undervisa din son till värde kvinnor. Be honom att hjälpa en äldre kvinna tvärs över gatan eller öppna dörren för en ung kvinna som hon träder en byggnad. Ingjuta dessa värden i honom som en pojke och han kommer att fortsätta detta beteende som en man.