mynewspapers.net

Hur till undervisa Jambette & den spanska promenaden

Hur till undervisa Jambette & den spanska promenaden


Undervisning hästar till Jambette och spanska promenad är en fet sätt att visa upp deras utbildning och balans. Jambettes är tillägg---en i taget---av vänster och höger främre benen. Den spanska Walk är en fortsättning på Jambette genom att införliva framåtgående rörelse. Ta din tid din häst, med stadig kommandon och givande djuret när det svarar korrekt på dina kommandon. När du lär hästen Jambette och spanska promenad---i den här ordningen---kan du visa upp din vackra djur till familj och vänner eller i utställningar.

Instruktioner

• Vägleda hästen att stanna med grimma och tyglarna. Stå vid sidan av hästen. Placera en piedestal 1 fot framför hästen.

• Tryck lätt på baksidan av vänster knä på det främre benet med guider piska. Knacka på repetitvely och försiktigt. Säga "En" som ditt kommando för detta ben. Håll trycka och upprepa kommandot tills hästen höjer sitt vänstra ben och placerar hoven på piedestalen. Belöna rätt rörelse genom att säga "Bra" och ger hästen en morot eller ett apple segment. Tillrättavisa hästen om det använder höger ben när som helst genom att säga "Nej" och vrida huvudet.

• Upprepa steg två för det främre benet. Sockeln är använd till tåg muskel minnet av hästen. Träna ett ben i taget. Träna hästen kontinuerligt i denna rörelse för sju till 14 dagar.

• Kommandot hästen att lyfta varje ben---en i taget---samtidigt står fortfarande att utföra Jambette. Använd kommandona "en" och "två" hela tiden, eftersom dessa kommer att vara användbara i att undervisa spanska promenad.

• Flytta piedestal att fortsätta till den spanska Walk. Stå vid sidan av hästen och upprepar de åtgärder och kommandon för lyft vänster ben. Usher hästen vidarebefordra det lyfter benet och säger "Steg" eftersom det sänker benet. Upprepa för höger ben. Belöna och tillrättavisa hästen som behövs.

• Stå framme och kommandot hästen fram endast genom verbala kommandon. Titta på hästen lyft vänster ben på "en", släpp vänster ben på "Steg", lyfter höger ben på "för två- och släpp-höger ben på"Steg"---framåt som följer dina kommandon. Låt minst 30 till 60 dagar för kontinuerlig utbildning att villkora djuret.