mynewspapers.net

Hur till tvåfaldig stöveln Fönstren 7 på en Intel Imac

Hur till tvåfaldig stöveln Fönstren 7 på en Intel Imac


Windows 7 kan vara dubbla startat tillsammans med Mac OS X på Intel iMac med hjälp av ett verktyg som heter Boot Camp. Boot Camp skapar en separat partition för Windows 7, vilket innebär att installationer av Windows 7 och Mac OS X är distinkt. Antingen operativsystemet kan anges som standard används vid start eller användare manuellt kan åsidosätta start arbetsdrift systemet omedelbart efter att vrida på iMac. Boot Camp-assistent som ingår i Mac OS X på Intel iMac, hjälper användare att skapa en Windows-partition och bistår i att lansera den Fönstren 7 installerat.

Instruktioner

• Öppna Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen Mac OS X, och väljer "Programuppdatering". Detta garanterar att din Intel iMac som kör Mac OS X 10.6 har Boot Camp 3.1 uppdateringen, den nyaste versionen av Mac OS X och den senaste firmware. "Programuppdatering" meddelas du om nedladdningar är nödvändiga.

• Öppna "Boot Camp-assistent" genom att dubbelklicka på "Macintosh HD" och sedan "Utilities" mappen. Dubbelklicka på ikonen "Boot Camp-assistent" för att starta verktyget. Du måste vara inloggad som administratör och har alla andra användare loggat.

• Skapa en Windows-partition med hjälp av assistenten. Använd den på skärmen skjutreglaget för att ange storleken på din Windows-partition. Microsoft anteckningar som Windows 7 kräver minst 20 GB av hård driva utrymme för en 64-bitars installation och 16 GB för en 32-bitars installation. Kom ihåg att denna siffra inte innehåller alla program du kan installera. Som ett resultat, kanske 32 GB standardpartition valts av Boot Camp inte tillräckligt med plats för planerar att installera många tillämpningar.

• Skjut in Windows 7 installationen DVD i Intel iMac när snabb. Du måste ha en retail installationen DVD för Windows 7. OEM-skivor, som de tillhandahålls som säkerhetskopior med köp av en ny dator, är inte kompatibelt med Boot Camp. När du sätter din Fönstren 7 DVD, klicka på "Start Installation."

• Vänta på Windows 7 installeraren att ladda när Intel iMac har startats om.

• Välj destinationsenhet som Windows 7 kommer att installeras. På skärmen "Var vill du installera Windows?" väljer du "Disk 0 Partition 3 BOOTCAMP." Att välja någon annan partition kan oavsiktligt ta bort din Mac OS X-installation och alla filer som är associerade med det i steg 7.

• Klicka "Kör Enhetsalternativ (avancerat)" och klicka på "Format." Vid att trycka på "OK" och sedan "Next" att inleda formateringen, tas all information på Boot Camp-partitionen bort och Windows 7-partitionen formateras med hjälp av ny teknik File System (NTFS).

• Installera Windows 7. Efter formatering Boot Camp-partition som NTFS, startar den Fönstren 7 installerat automatiskt. Efter installationen av Windows 7, Intel iMac startar om gång och stövlar in i Windows.

• Installera Boot Camp-drivrutinerna. När iMac startas om i Windows 7, infoga din Mac OS X 10.6 installations-DVD, som automatiskt startar programmet Boot Camp driver installation. Tryck på "Nästa" och följ instruktionerna på skärmen. IMac kommer att starta i Windows en sista gång när du har installerat Boot Camp-drivrutinerna.