mynewspapers.net

Hur till tjudra iPad iPhone utan Jailbreak

Hur till tjudra iPad iPhone utan Jailbreak


Du kan dela din iPhone mobildataanslutning anslutning med andra enheter--som en iPad, laptop eller dator - med hjälp av sin "Personliga Hotspot" funktionen. Den här funktionen erbjuder olika metoder för att dela iPhone Internetanslutning utan att behöva jailbreak enheten. IPad har möjlighet att ansluta via ett Wi-Fi-system som i huvudsak gör din iPhone till en bärbar trådlös router, men bara. Nätoperatörer krävs att du har en bult-on tjudra dataplan läggas till ditt kontrakt att aktivera personlig Hotspot.

Instruktioner

• Förvärva en tjudra datapaket från din iPhone nätoperatören. Detta gör att du kan dela en nödvändig mängd cellular datan connectivity med ytterligare enheter.

• Starta programmet inställningar på iPhone genom att trycka på dess ikon på startskärmen.

• Öppna "personlig Hotspot" sida och bild "Personlig Hotspot" växla till "På." Tryck på knappen "Wi-Fi-lösenord" och ange ett lösenord för att skydda iPhone trådlös anslutning.

• Starta programmet inställningar på iPad och öppna sidan "Wi-Fi". En lista över närliggande Wi-Fi nätverk visas i listan "Välj ett nätverk", inklusive iPhone personlig Hotspot.

• Knacka på posten för din iPhone och ange lösenordet. IPad kommer att ansluta till iPhone som om det vore någon annan trådlös router och iPhone kommer att börja dela sin mobildataanslutning.

• Skjut reglaget "Personlig Hotspot" till "OFF" i iPhone inställningar ansökan för att stänga den personliga Hotspot-funktionen när du inte längre vill dela din Internetanslutning med iPad.