mynewspapers.net

Hur till syn i en luft kikarsikte

Hur till syn i en luft kikarsikte


Pneumatiska gevär brand plast eller gummi pellets, och har ett maximalt målintervall på ca 64 meter. Du kanske tror att en sådan kort räckvidd skulle göra användningen av ett kikarsikte på pistol irrelevant, men i själva verket på detta avstånd ett scope är nödvändiga för ett bra skott.

Instruktioner

• Hålla geväret genom att placera handen primära på greppet och sekundära handen framåt på beståndet. Sätta gevärskolv rakt in i axeln.

• Luta tillbaka huvudet så kan du titta in i räckvidden med ögat som är närmast till den. Nära ögat längst bort från tillämpningsområdet.

• Justera utrymmet för förstoring, om möjligt. Lite luft kikarsikten har endast en förstoring. För andra scope, kommer en exakt inställning att fastställas av både spänna, storleken på målet och funktionerna i räckvidd. Men som regel du vill inte anstränga ögonen för att se ett mål genom ett scope eftersom den är för liten.

• Justera för vind och pellet släpp. En bra räckvidd kommer att möjliggöra ändringar för dessa två faktorer. Det kan tyckas onödigt för en kort räckvidd, men luften pistol pellets flytta med långsammare hastigheter än kulor. Att bristen på velocity innebär helt enkelt de lider vind ren och släpp förr. Den horisontella ratten kommer att göra små justeringar att korrigera för vind, medan den vertikala ratten kommer att korrigera för pellet droppe eller ballistiska parabolaen av ett skott.