mynewspapers.net

Hur till stryka en duschdraperi

Hur till stryka en duschdraperi


Ett nytt duschdraperi kan omedelbart ändra utseendet på ditt badrum, ljusare i rummet för att matcha din färgsättning och inredning. En nackdel med en helt ny gardin, eller en gardin som inte har använts på ett tag, är att den ofta har flera rynkor som syns tydligt när gardinen är hängande och drog över ditt badkar eller dusch. Du kan stryka ett duschdraperi utan mycket besvär så länge det är en exteriör, dekorativ duschdraperi och inte din plast liner.

Instruktioner

• Fyll en sprayflaska med vatten. Dra ditt duschdraperi över stången så det hänger som blankt som möjligt. Spraya gardinen grundligt för att dämpa materialet över, utan med så mycket vatten som gardinen droppande. Ta bort gardinen från staven.

• Ställ in strykjärnet på en medium eller en varm miljö. Slå inte på någon steam inställningarna. Spridda duschdraperiet platt över strykbrädan och placera den övre kanten av gardinen längs ryggen, långa kanten av brädet. Gardinen kommer att vara för stor för att passa på strykbrädan, så låt huvuddelen av skrynkliga gardinen hänga vid dina fötter.

• Lägg en gammal handduk över duschdraperi portion som är på toppen av styrelsen och släta handduken platt. Stryka över handduken långsamt. Lyfta handduken för att kontrollera materialet under för att se när det är torr och fri från rynkor.

• Lyfta handduken och justera gardinen genom att flytta bort från dig. Låt de strukna delarna att drapera över baksidan av strykbrädan. Placera handduken över nästa fuktiga område på styrelsen och järn.

• Fortsätt justera gardinen och strykning över handduken tills hela kroppen av gardinen är pressad och torr. Hänga duschdraperiet tillbaka på stången så snart du är klar att undvika nya skrynkling.