mynewspapers.net

Hur till Stream en mikrofon och högtalareOm du har någonsin sett en sångare i en inspelningsstudio, undrat du förmodligen hur hör hon själv iklädd de stora, buller-cancelling hörlurarna. Detta görs genom streaming sångarens röst från mikrofonen till hörlurarna. Windows 7 erbjuder en liknande funktion på datorn genom att "lyssna" till mikrofonen och att ha det stream direkt till högtalarna eller hörlurarna. Använda hörlurar är att föredra över högtalare eftersom det eliminerar "echo" effekten som uppstår när mikrofonen fångar upp ljud från högtalarna. Ett annat alternativ är för dig att minska din mikrofon känslighet för att minimera ekande.

Instruktioner

• Anslut mikrofonen till datorns "mic" jack eller USB-port, beroende på vilken typ av kontakt din mikrofon har. Slå på mikrofonen om du använder en modell som har en On/Off knapp.

• Högerklicka på "speaker"-ikonen i meddelandefältet i Aktivitetsfältet och välj "inspelningsenheter." Om du inte ser högtalarikonen, klickar du på den lilla triangeln till vänster om systemfältet ikoner att avslöja de ikoner som är dolda.

• Klicka på mikrofonen i listan över inspelningsenheter och klicka på "Egenskaper" i botten av listan.

• Klicka på fliken "Nivåer" på fliken "Mikrofon egenskaper" och dra skjutreglaget känslighet hela vägen till vänster. Detta sänker mikrofonkänsligheten att hindra högt ekande inverkan förrän ljudnivån justeras korrekt. Alternativt, Anslut hörlurarna till uttaget "hörlurar" på högtalarna eller ljudkort att eliminera ekande helt.

• Klicka på fliken "Lyssna", kontrollera "Lyssna till denna enhet" och klicka på "Apply".

• Gå tillbaka till fliken "Nivåer" och dra reglaget långsamt åt höger medan du talar. Du kommer att märka ekoeffekt blir mer märkbar när du flyttar skjutreglaget längre till höger. Experimentera med reglaget position tills du är nöjd med ljudkvaliteten. Om du anslutit hörlurarna tidigare, behöver du inte minska ekande; dock kan du justera känslighet nivåer för att maximera kvaliteten på indata.

• Klicka "OK" på både "Mikrofon egenskaper" och "Ljud" windows att stänga dem.