mynewspapers.net

Hur till stopp en löpband bältet glider

Hur till stopp en löpband bältet glider


Bälte av ditt löpband är den del som roterar runt sin bas medan du kör på den. Dess rörelse är tänkt för att styras av hastighetsinställningarna du mata in, men ibland ett löpband bälte glider när du kör på den, som kan vara farliga. Den orsakas av att lossa motorn kutadrev, som styr rörelsen av bältet, eftersom vibrationerna av löpbandet när det körs kan lossa bultarna håller motorn på plats. De flesta företag som gör löpband säljer ersättning bälten, men beroende på hur sliten bältet är, skärpning motor kutadrev själv kommer att stoppa den från att glida.

Instruktioner

• Stäng av ditt löpband och koppla ur den.

• Ta bort den bit som täcker ditt löpband motor genom att skruva loss alla skruvar. Du kan behöva vända du löpband på sin sida.

• Leta efter fragment av svart gummi plast i motorn. Detta visar motor drivremmen är sliten. Om gummi-plast är helt splittrad, vet du motor drivremmen är helt nedslitet och du behöver köpa ett nytt bälte.

• Dra åt bältet motordrift genom att lossa bultarna håller motorn ner. Du kan behöva hjälp av någon annan driva lossade motorn djupare i där det sitter.

• Skruv skruvar tillbaka i att hålla motorn i.

• Plug ditt löpband igen och slå på den. Testa bältet vid en låg hastighet utan att kliva på den och sakta öka hastigheten. Om bältet roterande normalt, prova att gå på den. Långsamt öka hastigheten så att det inte rinner även när du kör.