mynewspapers.net

Hur till stopp en katt från vätning sängen

Hur till stopp en katt från vätning sängen


En av de mest nedslående sakerna om ägande katter är möjligheten att de börjar tänka utanför boxen, så att säga, och tar till kissar i hörn, i lådor och även på din säng. Katt-urin luktar har en äcklig doft, tyvärr svårt att bli av med. Vad gör saker värre är att Miss Kitty kan lukta sin doften bättre än du, så även om du har desinficerats och deodoriserat, hon kommer att lockas till den ursprungliga brottsplatsen. För att stoppa en katt från vätning sängen tar uthållighet och några utanför rutan tekniker.

Instruktioner

• Blöt din madrass och sängkläder med en lösning tillverkad i tre delar varmt vatten och en del vit vinäger. Lösningen hjälper neutralisera urin doften. "Lukten (från kattens urin) berättar katten att detta är en eliminering plats," noterade Fanciers.com, en katt-älskare hemsida.

• Låt lösningen tränga in madrass och sängkläder för minst en timme, samtidigt skydda golvet under madrassen med tidning eller gamla handdukar.

• Tvätta madrassen det bästa du kan med ett milt rengöringsmedel och vatten, samtidigt som man skyddar golvet under madrassen med tidningar eller gamla handdukar. Tvätt tar bort ytterligare lukt kvar efter blötläggning madrassen i ättika och vatten lösningen. Låt helt torr.

• Tvätta lakan och filtar på före blöt cykel i din tvättmaskin. Blötläggning bidrar till att eliminera ytterligare lukter.

• Blöt madrass med en kommersiell deodoriser som Anti-Icky-Poo, att täcka upp eventuella återstående doft av urin. Låt helt torr.

• Hänga lakan och handdukar utanför och Njut med en kommersiell deodoriser. Låt torka helt.

• Se din säng, att sätta en vattentät madrasskydd på innan av lakan och filtar. Den vattentäta som täcker hjälper hålla i ytterligare lukter och skyddar din madrass om din kisse beslutar att se över brottsplatsen.

• Spraya sängen med en kommersiell sällskapsdjur myggmedel för att avskräcka kitty från att använda din säng som en skräp låda.

• Plats bjällror hela din säng efter att göra det på morgonen. När kitty hoppar upp, kommer klockorna skrämma henne orsakar en plötslig helomvändning. Om allt annat misslyckas, köpa en kvarleva av halkfri matta som har spetsiga piggar på undersidan och slänga det på din säng botten sida upp. Gillar känslan av något ojämna under fötterna, noterade pet-vård hemsida 123-Pet.com inte katter.