mynewspapers.net

Hur till stopp en katt från Clawing på en matta dörr

Hur till stopp en katt från Clawing på en matta dörr


För katter är repor ett viktigt kommunikationsmedel. Medan katter scratch för att exploatera sina klor, klo de också ytor att skapa visuell vägvisare för sig själva och markera deras territorier med doft i deras tass madrassera. Vissa katter är horisontella skratchare som föredrar låga ytor, såsom kartong repor kuddar eller mattor. Andra gillar att nå högt att repa upp vertikalt. Även om avskräckningsmedel kommer att hålla din katt från repor möbler eller en dörr, är att kompromissa genom att ge katten en skrapa ytan som är acceptabel för er båda ofta en effektivare lösning.

Instruktioner

• Placera en hög, stabil avlysningen post bredvid dörren. För att behaga en katt som är en vertikal scratcher, inlägget bör vara minst 32 inches hög och bör ha en bred och stabil bas. Locka katten med KATTMYNTA. Gnugga den på posten, och strö det på basen.

• Sätta en hängande scratcher på dörrhandtaget och gnugga den med KATTMYNTA att tilltalande för katten.

• Hänga en väggmonterad scratcher på väggen bredvid dörren. Försök att placera den på samma höjd som området av dörren cat repor och gnugga den med KATTMYNTA.

• Sätta dubbla stick band på dörren på plats där katten repor. Katten kommer inte som en klibbig känsla på tassarna. Sällskapsdjur tillförsel lagren sälja klart dubbelhäftande tejp för att hålla katter från repor möbler. Du bör kunna ta bort tejpen efter några dagar.

• Fäst bubbelplast till dörren i området katten repor. Ljudet av claws popping bubblorna kommer att skrämma katten och motverkar repor. Efter popping bubblorna några gånger, kommer att katten besluta om det gillar inte längre skrapa dörren. Sedan kan du ta bort bubbelplast.

• Placera en elektronisk sällskapsdjur avskräckande som orsakar en stickande känsla när klev på framför dörren. Det kommer inte att skada katten, men katten kommer inte vill stå på den. Mest sällskapsdjur tillförsel lagren sälja elektroniska avskräckningsmedel.