mynewspapers.net

Hur till stopp en häst från Bucking när i sadeln

Hur till stopp en häst från Bucking när i sadeln


Hantera en häst som spänn kan vara frustrerande och farliga. Många hästar har ställt vissa bucking beteende hela sitt liv, allt från unga bara startas som blir arg om du slog honom med en gröda till en försöker berätta att han är i smärta (referens 1).

Instruktioner

Hur till stopp en häst från Bucking när i sadeln

• Undersöka din häst för hälsofrågor, helst med en grundlig undersökning av en veterinär. Apteringen är ett sätt att kommunicera, och din häst kan försöka berätta att han är i smärta. Några vanliga orsaker kan vara tand smärta; ryggont; Hock smärta; kväva smärta eller obehag från en fattig-passande sadel. Alltid utesluta en fysisk orsak innan du fortsätter i en utbildning eller beteendemässig synpunkt (referens 1).

• Manometer Hästens utbildningserfarenhet. Unghästar är ibland benägna att buck eftersom de inte har fått utbildning tillräckligt att svara för att "gå vidare" stack-ikoner. Om du är utbildad och erfaren nog att lära hästen "i hand" så att han förstår bättre dessa signaler och göra andra marken förberedelser fungerar som long-foder och marken körning, då göra det, börjar första utan en sadel och sedan göra marken fungerar med en sadel. Om du inte känner dig säker ta dessa steg, ta hästen till en tränare eller har en tränare komma ut och träna dig i att arbeta med honom (referens 1).

• Utvärdera Hästens historia. Det är lättare att identifiera orsaker och lösningar om du vet din hästs historia. Till exempel om detta är en häst du har haft i flera år och den apteringen är ganska ny, gå tillbaka och tänka om vad har förändrat: gjorde du en riktning ändras, till exempel använder en annan sadel eller gördel? Ber du hästen att prestera på en högre nivå fysiskt? Om det är en häst som du har köpt nyligen, förhoppningsvis du såg hästen är riden och också Red dig själv innan du köper. Om så är fallet, kontakta den tidigare ägaren och be om hästen har ställt ut beteende innan. Hon kanske kan hjälpa dig peka ut en orsak. Om du inte vet Hästens historia, som gör det svårare, som hästen kan ha misshandlats och har förtroende frågor. I detta fall är det bäst att fortsätta som du skulle en ung häst: från början, att upprätta förtroende och respekt på marken (referens 1).

• Leta efter rider fel. Om du är ryttaren, har en kunnig häst person se du rida. Du kan ha utvecklat en dålig vana som stör hästen. Till exempel när börjar hoppa, eller öka höjden av hopp, kan du drag på hästens mun över hoppet, inte få bort hans rygg i luften eller landar hårt på hans rygg vid landning. Många hästar kommer buck som svar på dessa fel eftersom de "straffas" för att göra sitt jobb. Kanske du oavsiktligt sporra hästen medan ridning. Om hästen inte buck med olika ryttare, som pekar på något du gör medan ridning honom.

• Ta hästen till en professionell tränare med ett rykte om beteendemässiga frågor. Lösningen kan vara så enkelt som att ha en mycket erfaren ryttare som inte kommer ut när en häst spänn. Om en häst börjar Sparka bakut och unseats ryttaren, hästen lär sig snabbt att apteringen, han kan få ryttaren och inte fungerar den dagen. Många gånger, en gång en häst inser ryttaren är där för att bo, han ger. Du kan också ha tränare gör olika typer av ridning--inte alla hästar är happy gör jobbet har vi valt för dem. En häst som är begränsad till en dressyr arena i en timme varje dag, fem dagar i veckan kan vara lyckligare hoppning eller gå ut på trail åkattraktioner. En bra tränare kan upptäcka dessa frågor och hitta sätt att "Låt din häst vara en häst", och sedan ge dig en sanningsenlig bedömning av ditt presumtiva partnerskap.