mynewspapers.net

Hur till stopp en häl SlipKlackar som försenas orsaka irritation på baksidan av foten genom att gnugga när du går. Din sko kan också sjunka på golvet innan din fot är nere, orsakar ett clopping ljud och tvingar dig att driva din fot i skon som steg. Det finns tre olika lösningar att göra bekväma skor från det smärtsamma bullriga paret. Även höga klackar med remmar som försenas i ryggen kan justeras för en bättre passform.

Instruktioner

• Placera tunga kuddar i tungan och vristen på herrskor att halka. Ta bort plasten som täcker limmet och tryck fast i undersidan av tungan (flik av material enligt skosnören). Pad tvingar foten tillbaka mot hälkopp och stannar i halka.

• Plats häl kuddar i damskor som har en stabil hälkopp. Ta bort locket från limmet bakningen av häl kuddar och tryck in dem i den övre baksida väggen av hälen koppar att stänga det utrymme som orsakar den halka. Detta fungerar för lägenheter och höga klackar med fast häl kapslingar.

• Plats mul kuddar, även känd som stannat i skor med remmar eller sling ryggar. Lyft bort limmet och hålla fast grimman på området inre ensam under bollen att stoppa foten från driva och öppna utrymmet framför bältet.