mynewspapers.net

Hur till stopp en automatisk uppdatering pågår

Hur till stopp en automatisk uppdatering pågår


Valet av automatiska uppdateringar verkar vara ett lätt sätt att hantera den kniviga frågan om uppdateringar, särskilt som vissa av dem är "viktiga korrigeringsfiler för Windows," enligt Microsoft. Dock Windows vill ibland installera dussintals uppdateringar och det finns inget sätt att tala om hur lång tid det tar. Microsoft rekommenderar att du tillåter en automatisk uppdatering pågår att fortsätta, men det finns sätt du kan stoppa den om du vill.

Instruktioner

Stoppa installationen

• Klicka på "Visa dolda ikoner" pilen till höger i datorns aktivitetsfält. Observera den dolda ikoner panelen dyker upp.

• Klicka på knappen "Windows update". Observera panelen "windowsupdate" dialogen visas.

• Klicka på knappen "Stop installation". Obs ett meddelande visas, efter ett tag, säger "vissa uppdateringar inte installerades."

Välja när du vill att uppdateringar

• Klicka på "Start", skriv "Uppdatera" i sökrutan och välj "Windows update."

• Klicka "Ändra inställningar" i rutan till vänster. Välj mellan: "installera uppdateringar automatiskt (rekommenderas)" "Hämta uppdateringar men låt mig välja om du vill installera dem," "Sök efter uppdateringar men låt mig välja om du vill hämta och installera dem" eller "Aldrig check för uppdaterar (rekommenderas inte)." Klicka på "OK" när du har gjort ditt beslut.

• Kontrollera för uppdateringar på minst en gång per månad om du väljer att helt inaktivera automatiska uppdateringar. Till gör så, klicka på knappen "Start", skriv "Uppdatera" i sökrutan och välj "Kontrollera efter uppdateringar".