mynewspapers.net

Hur till stopp din kattunge från repor och biter du

Hur till stopp din kattunge från repor och biter du


Det är naturligt för en kattunge att vilja engagera sig i lite grov spela nu och igen. Kattungarna är djur, trots allt, och inte kan förväntas vara sweet beskedlig hela tiden. En vild katt har till underprissättning kompetensutveckling att överleva detta är del av en sällskapsdjur kattunge naturen också. Lyckligtvis, de flesta kattungar få eventuella aggressioner från deras system vid en ung ålder och mogna till tillgiven, lydig katt med inget intresse av repor eller bita.

Instruktioner

• Undvik skojbråkar och brottning med kattungen, som frestande eftersom det kan vara. Många kattägare njuta skojbråkar med sina kattungar och sedan bli irriterad när katten blir äldre och vill fortfarande att skrapa och bita.

• Vidarekoppla din kattunge uppmärksamheten från din hand (eller del av din kropp han gillar att repa och bita) med en mjuk leksak. Skaka eller dingla leksaken framför din kattunge, uppmuntra honom att brottas med leksaken istället för du. Har ett urval av leksaker i olika storlekar för att stoppa din kattunge att bli uttråkad.

• Leta efter tecken på din kattunge redo att spela-kampen. Han kan stirra på dig, platta öronen mot huvudet eller swish sin svans. Så snart du upptäcker några varningstecken, promenad från din kattunge.

• Skälla en kattunge som blir alltför aggressiv. Säga "Nej" i en allvarlig röst, högt klappa händerna en gång och gå bort från honom. Ignorera honom några minuter att lära honom att sprätta och biter inte kommer att tolereras.

• Förblir konsekventa; Det är inte rättvist att ge din kattunge blandat meddelanden. Du kan inte tolerera grov spela en dag och sedan skälla ut honom för det nästa.