mynewspapers.net

Hur till stängsel bort trädgård skadedjurSpendera tid och energi för att växa en vacker trädgård, bara för att se den invaderat av djur, är en av de mest plågsamma möjligheter en trädgårdsmästare står inför. Ett bergsäkert sätt att skydda dina blommor, frukter eller grönsaker från trädgården skadedjur är av stängsel bort området. Vilken typ av pest avgör typ av stängsel och installation du behöver. Stängsel kan vara måttligt dyrt att dyra, men att bevara en sund, växande trädgård är värt ansträngningen.

Instruktioner

• Bygga en enkel trådnät staket ca 3 fot hög, spikades upp inlägg på trädgårdens hörn, att hålla katter och hundar. Detta staket är diskret och effektiv mot grannars husdjur, men är alltför bräcklig att avskräcka större djur eller burrowers.

• Förhindra att gophers, kaniner, ekorrar och tvättbjörnar håla med ett trådnät staket med ett "förkläde" sjunkit flera inches i omkrets av trädgården. Använda en 3,5-fot lång del av metallnät, böj botten 1,5 fot på en 90-graders vinkel att skapa förklädet. Gräva ett 1 fot bred tråg runt det trädgård, 6 inches djup, och begrava förklädet i tråget. Spika vertikala staket med inlägg på trädgårdens hörn återstående två fötter.

• Hindra klättring djur--tvättbjörn, woodchucks och opossum--med ett staket som lossnat på toppen. Installera en tråd maska stängsel omkring 4 fot lång med ett extra 2-fots-wide förkläde (beskrivs i steg 3) i ytterkanten. När förankring staketet till inlägg, lämna upp 18 inches av mesh lös. Göra 18 tum nedskärningar i maskan vinkelrätt mot stängslet överkanten på hörnstolparna. Om ett djur som klättrar på något sätt upp staket, den okopplade mesh med floppen över med djurets vikt och hindra den från att komma in i trädgården.

• Motverka rådjur med en 8 - till 10-fots maska stängsel installerat i 45 graders vinkel pekar från trädgården. Denna vinkel avskräcker rådjur från att hoppa över stängslet. Begrava staketet ordentligt i marken (rådjur kommer att vicka under tunn staket att komma på mat).

• Hindra wily coyotes och björnar från att invadera din trädgård med ett elstängsel. Dessa staket administrera en obehaglig chock till djur men inte kommer att allvarligt skada dem. Rådfråga din lokala lagar om elstängsel innan du installerar en. Att "Visa" djur att stängslet är elektrifierad, sprida jordnötssmör på staketet så snart du sätter man upp; djur är mindre intresserad av invaderar din trädgård när de har fått en chock.