mynewspapers.net

Hur till springa min målning & Decorating företagMånga går in i företagande. I målningen och dekorera fält, har du inte bara att oroa sig för de ekonomiska aspekterna, men det konstnärliga och utforma sidan av verksamheten samt. Det är viktigt att inspirera dina kunder med din konstnärliga förmåga, men fortfarande möta deras behov. För att bli framgångsrik, måste du överväga alla faktorer som går att köra en ny utsmyckning företag.

Instruktioner

• Bestäm din verksamhetstyp. Före reklam, besluta huruvida företaget målning och utsmyckning kommer att specialisera sig inom företags projekt, bostadsfastigheter. Ta reda på vilken typ av verksamhet behövs inom området. Om det finns en större efterfrågan corporate målning och utsmyckning av företag, sedan rikta kunder över bostäder klienter.

• Håll ordning på dina böcker. Använda professionell programvara eller hyra professionell hjälp om ditt företag kan fram kostnaden för den. Se till att program du använder kan förutsäga vinstmarginaler och beräknade utgifter och inkomster, och hantera löner och allmänna fakturering. Kom ihåg att du kommer att ha utgifter såsom färg, penslar och allmänna inredning utrustning som måste vägas in i varje uppskattning du tillhandahåller. Använda programvara som PaintCOST, QuickBooks eller Peachtree som hjälper dig att hålla din ekonomi rak och ger exakta uppskattningar.

• Ange varje månad, kvartal och årliga mål för ditt företag. Se till att målen inkluderar inkomst, bemanning, klienten räknas och att skapa ett välsorterat lager.

• Utveckla en image och rykte för ditt företag. Använda varumärken och logotyper för att dra kunder. Att vara i målningen och dekorera industrin, din logotyp bör konstnärliga och relevant för arbetet du gör. Tjäna ett gott rykte genom tilltalande nuvarande och tidigare kunder så att du kan utveckla en bra lista med referenser.

• Förstå dina konkurrenter. Titta på dina konkurrenters prissättning, klienttyp, styrkor och svagheter. Jämför dig till konkurrenter som erbjuder liknande tjänster eller arbeta inom specifika branscher som bostäder kontra kommersiella.

• Främja ditt företag. Använd gratis annonsering som lokala nyheter företag erbjuder online eller tjänster som Craigslist. Dela ut flygblad i hela bostadsområden och kommersiella företagsparker att visa upp ditt företag. Lägga företagsinformation eller logotyper på företagsbilar och skapa en webbplats för potentiella kunder att hitta dig och få mer information. Inkludera gallerier av tidigare färg eller inredning jobb så att klienter kan se potentialen i ditt arbete.

• Undersöka köpa grossist. Som en färg och inredning, måste du göra en hel del inköp i stora mängder. Titta på företag som erbjuder målning förnödenheter och även dekorativa objekt på partihandel rabatt priser, i stället för detaljhandeln. Detta kommer att sänka dina kostnader och öka vinstmarginaler per jobb.