mynewspapers.net

Hur till spår USPS frakt

Hur till spår USPS frakt


Oavsett om du är avsändaren eller mottagaren kan du spåra dina USA Postal Service (USPS) sändningar online om paketet var skickat med ett spårningsnummer. Uppföljningsnummer är personliga varje USPS en transport så att du använder numret för att hitta ditt paket. USPS ger information såsom när paketet var skickat, där det finns för närvarande och när dess beräknade datum för leverans planeras för.

Instruktioner

• Få spårningsnumret för ditt paket. Om du är avsändaren spårningsnummer ligger på ditt inköpskvitto. Om du är mottagare kan du få ditt sändningsnummer från avsändaren.

• Webbplatsen för USPS och klicka på länken "Tracking" på hemsidan USPS. Att klicka på denna länk leder dig till en sida där du kan ange din information att spåra ditt paket.

• Ange spårningsnumret för ditt paket och klicka på "Track". Om din leverans information inte visas, kontrollera att du har angett korrekt spårningsnummer eller vänta lite längre för att spåra du paketet; spårningsinformation kan ta upp till 24 timmar ska visas online.