mynewspapers.net

Hur till spår sms på en mobiltelefon

Hur till spår sms på en mobiltelefon


Kort Message Service (SMS) är ett textmeddelande som skickas från en mobiltelefon till en annan. Spåra ett SMS kan vara knepigt eftersom det innebär att få in i mobilen efter att meddelandet har skickats. Lyckligtvis, det finns program som är lätt att använda som kan hjälpa spåra SMS som du väljer.

Instruktioner

Spåra SMS på en mobiltelefon som använder Spybubble

• Köp Spybubble online, på Spybubbles officiella hemsida (se resurser). Spybubble är en tracking program som spårar textmeddelanden samt telefonsamtal. Detta program är inte gratis men det säljs för en engångskostnad på £38.90, från och med 2010. När du köper det, kommer du att kunna påbörja processen spårning.

• Skapa ett Spybubble konto på bolagets hemsida. Du behöver ett konto eftersom de spårade SMS-meddelandena skickas till ditt konto för dig att granska. När du köper Spybubble, skickas du till en annan sida att skapa ett konto.

• Ladda ner Spybubble på din mobiltelefon. Din mobiltelefon måste Internet-aktiverade för att programmet ska fungera på din telefon. Skriv in den Spybubble URL från telefonen (se resurser). Det kan ta ett tag för programmet att ladda ner till din telefon. När Spybubble är installerad på telefonen, kommer det automatiskt börjar arbeta. Också, det kommer ingen Spybubble ikon på telefonen, så det inte kommer att ge någon indikation på att den är ansluten till telefonen.

• Logga in på ditt Spybubble konto och Visa SMS meddelanden som håller på att skickas och tas emot. Varje gång en SMS-meddelanden som skickas och tas emot, det kommer att loggas in på kontot online Spybubble.

Spåra SMS på en mobiltelefon med hjälp av min Mobile Watchdog

• Köpa My Mobile Watchdog från My Mobile Watchdog officiella hemsida (se resurser). 2010 finns det en månatlig avgift på £6.40 för tjänsten. Du kommer att behöva köpa programmet innan du kan få tillgång till den. Under inköpsprocessen, kommer att du ange telefonnumret till den mobiltelefon som du vill spåra. En länk skickas till det telefonnummer som ska användas för att ladda ner programmet direkt från telefonen.

• Aktivera My Mobile Watchdog programvaran på mobilen. Du kommer att ha möjlighet att aktivering av My Mobile Watchdog programmet direkt på telefonen. En gång du aktivera My Mobile Watchdog, kan du börja följa SMS-meddelanden. Programmet börjar automatiskt att spåra meddelanden.

• Loggar du 're My Mobile Watchdog-konto online och Visa de SMS-meddelanden som skickas och tas emot på den mobiltelefon du spårar.

Spåra SMS på en mobiltelefon med mobil spion

• Köp Mobile Spy att börja spåra en mobiltelefon SMS meddelanden, på Mobile spys officiella hemsida (se resurser). Från och med 2010, kan du köpa programmet för £32.40. Du kommer att ange mobilnummer som du vill spåra. Medan du köpa Mobile Spy, kommer att du registrerar dig för ett konto för att visa meddelanden som SMS. När du har köpt Mobile Spy, skickas en länk till telefonen för nedladdning.

• Ladda ner Mobile Spy på telefonen. När du klickar på länken som skickades till telefonen, kommer du en serie av uppmanas att följa för att hämta Mobile Spy framgångsrikt. När Mobile Spy är hämtade på telefonen, börjar det att spåra de SMS-meddelanden som skickas och tas emot.

• Logga in på din mobil Spy konto Visa SMS messaging aktivitet på att viss mobiltelefon.