mynewspapers.net

Hur till spår skunk och tvättbjörn tass utskrifter

Hur till spår skunk och tvättbjörn tass utskrifter


Även om du bor i en förort, chanserna är hög har du vilda djur lever bland er. Vissa vilda djur är bättre lämpade att habituate och anpassa runt mänskliga samhällen och städer. Bland dessa är skunk och tvättbjörn. Skunkar är medlemmar av familjen Mephitidae och utsöndrar stickande mysk som en försvarsmekanism. Tvättbjörnar tillhör familjen Halvbjörnar, som även inkluderar kinkajous och näsbjörnar. Tvättbjörnar är ökända sopor tjuvar, ofta att göra stora mässar som de raid soptunnor väntar pickup. Spåra dessa djur i ditt område med hjälp av några grundläggande spårning tekniker.

Instruktioner

• Sök efter en serie av fyra-toed utskrifter med mindre tassar i främre och större på baksidan. Skunkar flytta i en serpentin mode, Løping snarare än att ändra steglängd.

• Sök efter spår runt trädet baser och runt hål bredvid garaget eller hem stiftelser. Skunkar håla och använda hål eller dölja den. Leta efter avföring 1/4 till 1/2 tum i diameter och 1 till 2 inches lång. Tryck scat isär för att hitta små ben eller gräs. Detta är osmält mat och berättar vad skunk har ätit. Gå till områden där gräset Funna i scat finns.

• Push lämnar eller malda skräp åt sidan för att hitta dolda spår. Skunkar flytta i spridda mode ofta stanna upp och lukta och gräva för larver, små gnagare och amfibier. Använd pinnen för att ställa bredvid spår att mäta storleken och använda som referens när andra spår finns. När du hittar samma storlek spår i samma område, chanserna är hög du spårar den samma skunk.

• Vistelse inom en radie av 2 mil vid spårning enskilda skunkar. Den skunk revir är cirka 1 till 2 kvadrat miles.

• Promenad till ström och vatten kanter. Tvättbjörnar använda vatten för att känna deras mat när samlade. Biologer trodde djuret används vatten för att rengöra sin mat, men ny forskning visar tvättbjörnar använder vattnet eftersom det ökar det taktila erkännandet av deras Rota mat. Titta i de sand sängarna för utskrifter som har fem tår som är långa och smala, nästan som mager mänskliga händer.

• Kontrollera för en större bakre fot skriva ut bredvid en mindre front print. Tvättbjörnar promenad med en alternerande fattning, placera en bakre foten bredvid alternativa fronten när de går. Den bakre foten är större än framsidan.

• Gå till trädet baser för att hitta tvättbjörn skrivs ut för att starta spårning. Tvättbjörnar är klättrare, använda träd för att fly från rovdjur. Leta upp utskrifter runt en bas av ett träd och Sök och hitta spår går rakt ut från trädet. Om det finns en vattenkälla i området, chanserna är hög spår leder från trädet till vattnet.

• Använd förstoringsglaset runt spår, särskilt i tunga pensel, för att hitta tvättbjörn päls hårstrån. Som tvättbjörn penslar grenar, håren lossnar och hålla sig till trädet. Använd dessa för att spåra djur.