mynewspapers.net

Hur till spår royal flygpost paketSpårning är Royal Mail mail-tracking system. Det säkerställer att paket som skickas genom Förenade kungarikets Royal Mail anländer på tid och slut upp i rätt händer. Flygpost paket kan spåras precis som e-post skickas genom marken inlägg. De kan spåras genom både avsändaren och mottagaren använder en 13-teckenkod tryckt på förpackningsetiketten. Denna kod är nyckeln till att veta var ditt paket är under sin resa till mottagaren.

Instruktioner

• Köpa antingen "Airsure" eller "internationella signerat-för" att se till att ditt paket skickas med en spårning flygpost tjänsten. Detta är de två flygpost tjänster som kan spåras för utomeuropeiska utskick.

• Leta upp 13 tecken spårningskoden på bit av postens etikett. Skriv här spårningsnummer ner innan du mail paketet för din egen framtida referens samt att ge till mottagaren. Spårningskoden finns vanligen längst ned på adressetikett.

• Besök Royal Mail: s spår och spåra webbplats. Ange koden i sökrutan. Klicka på "Spåra objekt." I de flesta fall kan du också se som undertecknat för ett paket när du spåra paketet.

• Ring en kundservice rådgivare om du är en personlig kund på 08457 740 740 eller Textfone 08456 000 606 om du är i Storbritannien. Anropa 08457 950 950 eller Textfone 08456 000 606, om du är företagskund. Du kan också skicka Royal Mail e-post från att få i Touch sidan i avsnittet kontakta oss i Royal Mail webbplats.