mynewspapers.net

Hur till spår ett rekommenderat brev internationella paket

Hur till spår ett rekommenderat brev internationella paket


Många viktiga paket skickas till andra länder, och avsändaren oro ofta att paketet kan gå förlorade. Lyckligtvis kan en skickat paketet skickas till en mottagare: internationella spåras enkelt av avsändaren så det blir till målet vid rätt tidpunkt. Spåra paketet innebär att ange i en specifik paketet kod online eller genom att gå till ett postkontor ha paketets läge tittade upp. Spårningsnumret kommer att säga avsändaren exakt var paketet är, liksom dess beräknat leveransdatum.

Instruktioner

• E-paketet genom att ta det till ditt lokala postkontor. Expediten kommer att ge dig paketet kvitto, som du måste spara för att spåra ditt paket.

• Logga in till United States Postal Service hemsida och ange spårningskoden i lämplig ruta. Staden och staten (eller landet) av paketet kommer upp, tillsammans med tidigare städer och länder det har rest genom.

• Granska resa av paketet och kolla så att det är på väg till rätt destination och kommer att vara i tid.

• Gå till ditt lokala postkontor om du inte vill slå upp paketet tracker online och berätta kontoristen kvittonumret i ditt paket. Somone kommer att kunna slå upp sin vistelseort och skriva ut informationen för dig.