mynewspapers.net

Hur till spår ett privat nummer från din mobiltelefon

Hur till spår ett privat nummer från din mobiltelefon


De som ringer har förmågan att blockera telefonnummer från vilket de kallar och att det visas på din telefon som privat. Även om det tar lite ansträngning för att spåra flera av detta slag från din mobiltelefon, kan du utföra denna uppgift om du vet vilka koder och funktioner för att arbeta med på din mobila enhet.

Instruktioner

• Ange * 69 på din mobiltelefon. Detta kan du ringa siffrorna i den sista personen att kalla din mobiltelefon. När personen i andra änden av telefonen svarar på anropet, låt dem veta att du nyligen fått ett telefonsamtal från en privat nummer och vill veta anledningen till samtalet.

• Skjut din mobiltelefons återuppringning funktion. Om din telefon kommer med den här funktionen, tryck på denna knapp så snart du får ett samtal från en person med en privat nummer.

• Lyssna på telefonsvararmeddelanden. Om den person vars nummer visar privata lämnar en telefon-meddelande, kan du hitta deras telefonnummer och namn i meddelandet de lämnar på din telefonsvararsystemet.

• Titta på din telefonräkning i slutet av din faktureringsperiod. Nätverksproviders visar normalt alla telefonnummer från varje samtal som du får varje månad direkt på din mobilräkning. Bläddra genom listan över inkommande samtal på din faktura till se om du kan hitta privat nummer du söker.