mynewspapers.net

Hur till spår en HTC-telefon

Hur till spår en HTC-telefon


HTC är ett snabbväxande företag inom mobiltelefon som grundades 2006. Sedan dess har det byggt upp ett rykte som en tillverkare av avancerade mobiltelefoner som har innovativa design i kombination med den senaste tekniken. Eftersom telefonerna kan ofta kosta flera tusenlappar antagligen du har ett sätt att spåra telefonen HTC om den försvinner eller blir stulen. Installera ett GPS-program är ett sätt att göra det.

Instruktioner

• Gå online för att köpa en webbaktiverad GPS-spårning programvara som du kan installera på din HTC-telefon som Google Maps för mobilen, Mologogo och Accutracking. Dessa program bör arbeta på någon modell av HTC telefonerna.

• Prova Google Maps för mobilen. Detta är ett bra val om du letar efter en komplett GPS-spårning och navigering paketet. Detta program har massor av funktioner som bara finns på bil GPS-system som vända vid vända audio riktningen. Du kan också söka efter resmål och när det konstateras det att ge dig det snabbaste sättet att komma dit. För att spåra din HTC mobiltelefon behöver du bara installera programmet på telefonen. En gång installerat du ansluts kan logga in på ditt Google Maps-konto från vilken dator eller cellen telefon till internet för att se var det är.

• Få Mologogo. Detta är ett enklare program än Google, även om den använder samma kartor. Denna ansökan var utformad mer för att spåra än för att navigera så det saknar en massa klockor och visselpipor. Det kommer emellertid att du kan överföra platsen för din telefon till vänner och familj så att om du har förlagt din HTC mobil kan de hjälpa hitta det åt dig. Det har också en perimeter-funktion som låter dig veta när telefonen har passerat in i ett begränsat område. Det är bra om du har barn som du vill hålla reda på.

• Få Accutracking. Detta program är mer avsedd för yrkesmässig användning, till exempel om du behöver spåra anställda. Det kan emellertid också användas att hålla reda på dina vänner eller familj också. Även om den har bra spårning och navigera dragen ligger dess styrka i dess förmåga att skapa rapporter. Du kommer att kunna få data som en persons hastighet, hur länge deras genomsnittliga stopp är, samt en 30 dagars historia av rörelse. Så om du behöver spåra en anställds HTC telefon är detta ett bra program att överväga.