mynewspapers.net

Hur till skar upp en uppvärmning olja tank

Hur till skar upp en uppvärmning olja tank


När din ugn oljetank har nått 10-15 års ålder, att ditt försäkringsbolag kräva att du byter ut den. Ta bort den gamla olja och slam, anses vara farligt material, är svårt arbete. Styckning öppna en uppvärmning oljetank, antingen att återanvända behållaren eller förbereda det för omhändertagande, är smutsiga och farliga jobb.

Instruktioner

• Kontrollera med din lokala bygga-kontrollmyndighet för att se om du behöver ett tillstånd eller inspektion innan du börjar arbeta.

• Ta bort alla gamla brännolja. Vissa oljebolag service kommer att pumpa ut gammal olja och göra sig av med det för ett rimligt pris.

• Flytta tanken i offentliga, från ditt hus, och spraya med en trädgårdsslang svalna tanken och minska risken för explosion. Hålla en brandsläckare nära.

• Använda en ömsesidig såg, låter ett start hål i tanken. Tillämpa lätt tryck, så att sågbladet att göra jobbet. Klipp långsamt så att du inte skapar stark hetta. Samtidigt skyddar ömsesidigt såg, använda kallt vatten för tanken och sågbladet att minska värmeutveckling.