mynewspapers.net

Hur till skapa öring

Hur till skapa öring


Öring finns i cool sjöar, floder och vattendrag i hela USA Vissa människor reser till avlägsna platser för att fånga öring för att njuta av fångsten och för den öring läcker smak. Andra helt enkelt köpa öring från butiker eller restauranger. Dessa inköpta fiskar är vanligtvis upp i fiskodlingar. Fiskodlingar rasen öring i stora mängder för vinst. Du kan föda upp och höja din egen öring genom att förstå de grundläggande principerna för jordbruk öring.

Instruktioner

• Köpa en tank från en fiskodling distributionsföretag. Du kommer också behöva köpa ett filter för tanken. En liten pool kan du spara pengar. dock kommer du bara att kunna föda upp ett litet antal öring i en pool. Kontrollera att din tank eller pool och pump rymmer ett vattenflöde av minst 350 gallons per minut.

• Ställ in ditt akvarium i en sval skuggade området, som öring kräver vattentemperaturer i intervallet 10 till 15,6 grader Celsius. Fyll tanken med vatten med hjälp av en rent vattenkälla. Aktivera pumpen för att säkerställa att den fungerar korrekt. Låt vattnet till ålder 24 timmar före införandet av fisk.

• Köpa din vuxna manliga och kvinnliga öring från en betrodd fisk säljare. Placera försiktigt varje öring i tanken. Kasta inte fisken, eftersom detta kan orsaka fysisk trauma och försena lekbeståndets processen. Placera en lämplig mängd öring pellets, eller öring mat, i tanken. Kontrollera temperaturen i vattnet dagligen. Din fisk börjar lek, annars känd som avel, i god tid. Kolla poolen ofta för fisk ägg att säkerställa fisken har gett upphov till.