mynewspapers.net

Hur till skapa kinesiska vaktlar

Hur till skapa kinesiska vaktlar


Känd som den minsta arten av vaktel, beskrivs kinesiska målade vaktlar ofta som känsliga, söt och mycket social. Dessa fåglar är lågt underhåll och huset bra med fåglar i voljärer såväl som i egna burar. Avel kinesiska målade vaktlar sker naturligt eller med en inkubator. Varje ägare har sin egen erfarenhet med dessa häckfåglar. Vissa ägare tycker att deras vaktlar föda naturligt, medan andra tycker att det är svårt på grund av sina kvinnliga inte ruvar äggen. Oavsett hur du väljer att föda upp dina vaktlar, är den övergripande processen kort och enkelt.

Instruktioner

Naturligtvis häckfåglar dinGöra en bekväm livsmiljö. Kinesiska målade vaktlar inte häckar eller ruva sina ägg ute i fria. Om du hus din kinesiska vaktlar i en voljär eller en mindre bur, lager det med mycket grönska och växter. Kinesiska vaktlar njuta av att sitta på sina ägg i privat. Inkludera gömställen nära marken under hela livsmiljön.Se till att omgivningen är säkert. Kinesiska målade vaktelägg är mycket små. Stora luckor i ledningar nära marken gör det enkelt för ungarna att fly när de kläcks. Förstärka marken och omgivande områden med furu eller ceder spån att se till att ungarna är säkra.Placera avel kinesiska målade vaktlar i livsmiljön. Under avel och inkubation, bara placera två avel kinesiska vaktlar i livsmiljön i taget. Inkubationstiden för kinesiska målade vaktlar är 16 dagar.Lämna dina fåglar ensam. Under avel och inkubation, hålla interaktion med dina vaktlar på ett minimum bortsett från att ge vanlig mat och vatten.Ta bort hanen. När din höna har lagt sina ägg och började Boskapsgården processen, ta bort hanen från habitat och lämna honan ensam. Fortsätta ge mat och vatten till hönan.Tillåta kycklingarna att kläckas. När Ungarna kläcks, så att de matas ordentligt med liten måltid maskar och finmalen starter mat speciellt för fjädervilt. Leverera vatten i en burk lock med kulor som placeras i locket att förhindra ungarna blir i vattnet och drunkna.

Inkubator metodSamla ägg. När din höna lägger sina ägg, samla ägg och tvätta dem i ett milt desinfektionsmedel. Förvara äggen i en sval, torr plats vid en temperatur av 15-18 grader Celsius. Förvara äggen med den spetsiga änden av ägget vänd nedåt.Placera äggen i en inkubator på 37,5 grader Celsius i 14 dagar.Ta bort äggen och placera dem i en bur livsmiljö för kläckning på dag 14. Låt äggen att kläckas naturligt.Ge mat och vatten till de nykläckta ungarna. Efter 24 timmar tillbaka ungarna till sin mor i en vanlig bur. Fortsätta att ge fint marken starter mat och vatten.