mynewspapers.net

Hur till skapa engelska undulaterDen engelska undulaten är en liten, livlig fågel även känd som en undulat. Dessa fåglar är besläktade och ser ut nästan exakt som den amerikanska undulaten (kallas även en undulat). Engelska undulater hålls ofta som par, och om en man/kvinna par hålls de föder ofta för att producera fler undulater. De resulterande kycklingarna kan hålls som husdjur sig eller säljs i vinstsyfte. För att uppmuntra undulater att föda upp, måste du ange rätt villkor och en god miljö.

Instruktioner

• Skaffa minst ett äkta par engelska undulater, med en manlig och en kvinnlig fågel. Det bästa sättet att få faktiska engelska undulater snarare än en amerikansk undulat är att köpa fåglar från en ansedd engelsk undulat uppfödare. Se dessutom till att paret har en bevisad manliga och kvinnliga. Manliga och kvinnliga undulater ser liknande, med små skillnader i markeringar och hanen har ljusa blå hud runt hans näsborrar. Har en uppfödare eller veterinär hjälpa dig att könsbestämma din fåglar vid behov.

• Ge en lagom stora bur för varje par undulater du tänker föda upp. Bifoga ett holken till buren och ge häckande material som oparfymerad pine spån. Ge minst två sittpinnar av olika storlekar, samt mat och vatten fat.

• Skapa en miljö för avel. Plats undulat burar i ett rum som är lugn och väl upplysta, med både dagsljus och en full-spektrum ljus blomsterlök. Lägga till en luftfuktare i rummet att göra fåglarna mer bekväm och stöd i ägg kläcks. Hålla rummet vid en temperatur mellan 18.3 och 23,9 grader Celsius. Släcker ljuset och täcka de undulat burarna för 12 timmar dagligen, konsekvent som täcker buren vid solnedgången och avslöja burar vid soluppgången. Störa så lite som möjligt, så att de lugn och ro att föda upp undulater.

• Mata undulater en diet av organic gröna och hög kvalitet undulat seed mix. Lägga till en pulveriserad vitamintillskott till frön eller ett flytande tillskott till vatten skålen. Placera en cuttlebone och mineral block i buren för undulater att knapra eftersom detta ger behövs kalcium för att hålla fåglarnas ben friska och producera starka äggskal. Tillhandahålla färskt, rent vatten och frön dagligen, byta ut frön och vatten mer ofta om de blivit nedsmutsade.