mynewspapers.net

Hur till sätta upp mål som receptionist

Hur till sätta upp mål som receptionist


Ett jobb som receptionist kan vara en tillfredsställande karriär om du tycker om mötet med människor och att vara involverad i ett företag i frontlinjen. Många receptionister går vidare till andra positioner i de företag de arbetar för, medan andra är nöjda med att fortsätta arbeta i en receptionist kapacitet. Oavsett vad dina mål är, sätta uppnåeliga mål i en av de mest effektiva sätten att få ut mesta möjliga av din roll som receptionist.

Instruktioner

• Skriv ner dina mål, tillsammans med de datum som du uppskattar du kan nå dem. Ange specifika mål som måste uppnås för att nå ditt slutliga mål. Detta inkluderar information om någon specifik utbildning kan du behöva bidra till att uppnå dina mål och en tidsplan för börjar och slutar dessa mål. Vissa mål för receptionist kan vara bättre kontor ledningskompetens, lära sig att hantera allmänheten mer effektivt och lära mer om produkterna och tjänster ditt företag erbjuder.

• Rita en visuell representation av ditt mål och syften. Gör detta med en kalender. Titta på listan över mål och mål och placera dem i kalendern på datum beräknas där varje mål kommer att uppnås. Överväg att använda olika färger som hjälper dig att skilja mellan dagliga, veckovisa och långsiktiga mål.

• Placera din mål kalender där du kan se den varje dag, såsom i området där du hanterar de flesta av dina receptionist arbetsuppgifter. Detta kan hjälpa dig att vara fokuserad på dina dagliga mål samt dina långsiktiga mål. Detta kan vara särskilt användbart när du har mål som gång känsliga. Markera mål av tidslinjen som du utföra dem..