mynewspapers.net

Hur till sätta upp en iMac dator hemma

Hur till sätta upp en iMac dator hemma


IMac är en elegant, högpresterande stationära dator designad av Apple Inc. IMac har fått mycket exponering under åren, och det är så populärt att du hittar det i TV-serier som "Entourage," innovativa reklamfilmer och storfilmer. Om du har köpt din första nya iMac stationära dator och du är redo att ställa upp hemma, är här några tips för att få dig på din väg.

Instruktioner

• Ta bort din iMac från sin låda och placera komponenter på en ren och torr yta för att identifiera varje del. De kommer att inkludera följande: tangentbord mus rengöring duk Manual Mac OS X-skivor och programvara licensavtal Apple remote

• Placera din iMac ovanpå din dator skrivbord. Ta bort skummet locket från datorskärmen. Anslut ena änden av elkabeln till baksidan av datorn iMac och den andra änden till ett eluttag. Anslut tangentbordet och musen på baksidan av datorn iMac med USB-portarna.

• Slå på datorn iMac och välj det språk som du vill genomföra registreringen. Meddelandet på skärmen kommer att guida dig genom processen. Till exempel kommer den första skärmen be dig att välja ett land. Nästa skärm kommer be dig att välja en tangentbordslayout, till exempel USA eller kanadensisk engelska. Om du äger för närvarande en Mac, kan du överföra informationen från din gamla dator till din nya iMac.

• Välj din Internet-server. Om du har trådlöst Internet, kommer att du behöva välja din trådlösa server från listan som visas på skärmen och ange ditt lösenord. Om du har ett iTunes-konto, kommer att du behöva ange ditt iTunes e-postadress och lösenord.

• Ange personlig information, såsom ditt namn, adress, e-post adress och telefonnummer. Om du har ett iTunes-konto, fylls din personliga information automatiskt i på denna del av registreringen.

• Ställ in ditt användarkonto genom att fylla i följande information: ditt namn, din kortnamn (detta är för din hemmapp och kan inte ändras), ditt lösenord och din lösenordsledtråd. Kontrollera ditt hår och make-up, eftersom bilden är på väg att tas för din konto-ikonen. Den sista delen av registreringen kommer att erbjuda dig en gratis testperiod för "Mobile mig." Gör ditt val, klicka på "Nästa" och din iMac registrering kommer att vara komplett.

• Sätt in OS X CD skivan för att starta installationen av programvaran. Följ instruktionerna på skärmen och programvaran kommer att installeras. För att börja installationen av OS X CD, måste du ange namn och lösenord som du skapade tidigare. Installationen av denna programvara kommer att ta ca 2 timmar för att slutföra. När den är klar, är din iMac redo att användas.