mynewspapers.net

Hur till sätta musik på en iPod Touch 2G utan iTunes

Hur till sätta musik på en iPod Touch 2G utan iTunes


Din iPod Touch 2G enhet är konfigurerad för att fungera med iTunes-programmet som standard, även om andra medier chefer kan du lägga till musik till enheten. Tredje part musik chefer finns online på programvara nedladdning webbplatser som Download.com (se resurser) eller du kan ladda ner media chefer direkt från företagens webbplatser. Även om dessa program kan du lägga till musik till din iPod Touch, kommer att du behöva använda iTunes för att uppdatera din iPod Touch firmware.

Instruktioner

• Ladda ner CopyTrans Manager (se referenser). Som en media manager, CopyTrans Manager kan du överföra musik, videor och annat från din dator och tillåter tvåvägskommunikation överföring ifall du köper musik eller videoklipp från iTunes Store på din iPod Touch. Detta program är endast tillgängligt för Windows-datorer och är gratis att använda. När du har hämtat och installerat, bara Anslut din iPod Touch till datorn med USB-kabeln och dra musikfilerna till iPod ikonen i CopyTrans Manager-programmet.

• Hantera din musik med Xilisoft iPod Rip (se referenser). Som en musikchef, iPod Rip är kompatibel med Windows-datorer och Macintosh-datorer och tillåter dubbelriktad Mediaöverföring. Ytterligare funktioner för Xilisoft iPod Rip är playlist skapande och iPod till iPod Mediaöverföring. Kör programmet och Anslut din iPod Touch till datorn med iPod USB-kabel. Välj den musik du vill överföra genom att klicka på den för att markera det, klicka på ikonen "Mac (eller PC) till iPod".

• Synkronisera din iPod med Songbird (se referenser). Detta gratis program är tillgänglig för Windows-datorer och Macintosh-datorer och gör att du kan synkronisera din iPod Touch till programmet. För att framgångsrikt synkronisera din iPod Touch, måste du hämta iPod stöd för tillägg (se resurser). När Songbird och tillägget är installerat, kör programmet och Anslut din iPod Touch till datorn. Klicka på fliken iPod Touch i Songbird sidofältet och klicka på fliken "Musik" Välj "All musik" synkronisera hela musikbiblioteket till iPod Touch. Klicka på "Sync" för att starta överföringen.