mynewspapers.net

Hur till sätta luft i vattentankar tryck

Hur till sätta luft i vattentankar tryck


Lägga till luft till din trycktanken är en mycket enkel uppgift. Om före avgiften inte är korrekt kan du justera lufttrycket genom ventilspindeln på trycksatta behållaren. Ventilspindeln ser ut vad du skulle se på ett däck och är faktiskt samma sak. Om trycket i tanken är för hög tanken kommer slut på vatten och det blir brist på vatten för en sekund innan vattenpumpen tänds; om det är för låg startar det pumpen mer ofta sedan nödvändigt. Trycket i tanken bör vara mellan 18-psi och 28-iska om pumpen är inställd på 20-psi till 40-psi, eller om din pump är på 30-psi till 50-psi, ange trycktanken till 28-psi. De flesta tillverkare rekommenderar inställning tryck tank 2-psi under inställningen pump.

Instruktioner

• Stänga av huvudsakliga vattnet och slå av strömmen till vattenpumpen. Aktivera en kran i ditt hem rinna vatten ur linjer och tank. Ta bort den gemensamma jordbrukspolitiken bort ventilspindeln. Kontrollera trycket med manometer däck.

• Använda en cykelpump däck, driva verksamheten slutet av luftpumpen på ventilspindeln och tryck ner spaken låsa luftpump slangen på ventilspindeln. Pumpa däcket cykelpump handtag tills mätaren på luftpumpen når rätt tryck. Om trötta pumpar har en mätare, ta bort de trötta pumpen och kontrollera trycket med manometer däck med jämna mellanrum tills du kommer till rätt tryck.

• Skruva tillbaka batteriluckan ventilspindeln. Slå på vattnet och befogenhet att vattenpumpen. Tryck tank och pump bör fungera korrekt tillsammans.