mynewspapers.net

Hur till sätta fast konkreta åtgärder med hydraulisk Cement

Hur till sätta fast konkreta åtgärder med hydraulisk Cement


Konkreta åtgärder är mer hållbara och förra längre än antingen trä eller sammansatta steg. Men ibland konkreta gör spricka och flinga. Reparera konkreta åtgärder med hydraulisk cement är det bästa alternativet. Hydraulisk cement torkar snabbt och det är flexibel, så att reparera har en bättre chans att lyckas. Cement är normalt tillämpas med hjälp av en murslev, men spackel är krångligt att använda på stegen. En 6-tums gips kniv är ett bättre verktyg att använda för att sprida cement på stegen.

Instruktioner

• Skrapa den skadade delen av steget med en 2-tums spackel. Försiktigt skrapa spackel över området för att ta bort lösa bitar av betong. Reparationen blir mer framgångsrik om cement har solid betong som det kan bond.

• Sopa det skadade området med en hand kvast att ta bort bitar av betong och annat skräp. En ren yta ger en bra grund för reparation.

• Blanda Hydraulisk cement i en hink med vatten enligt anvisningarna på paketet. Använd spackel för att blanda cement till en konsistens som liknar tjocka havregryn.

• Doppa 6-tums gips kniven i hink och skopa upp några av cement i änden på ena sidan av kniven.

• Slät cement i det skadade området, vilket gör det lika med resten av ytan. Använda kanten av kniv att skrapa upp överflödigt cement och kasta tillbaka i hinken. Helt fylla i det skadade området och göra det så smidigt som möjligt. Låt cementen torka ordentligt i ett par timmar innan du går på den.